Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak dostał drogi prezent od matki a ja tani.Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim partnerem od 3 lat.Zawsze składamy sie na prezenty dla jego matki,siostry i szwagra po rowno,czasami ja nwet dokupuje cos dodtkowo za swoje pieniadze jako drugi prezent. I taka mnie naszla refleksja po ostatnich Swietach Bozego Narodzenia gdy ja dostalam tania pizame jako wspolny prezent od nich(od 3 osob) a moj chlopak dostal od nich 1000 zl w gotowce aby sobie cos kupil.My kupilismy dla kazdego osobny prezent,kosztowalo mnie to 600 zl(drugie tyle dolozyl facet).Poczulam sie urazona,teraz jego siostra bedzie miec niedlugo urodziny i za bardzo nie chce sie dokladac po polowie bo wiem,ze ona mi da jakas tandetna tanioche na moje urodziny.:-O Czy mam racje czujac sie urazona przez jego rodzine?

Gość gość
Masz racje i od teraz przestań sie wielce wysilać na prezenty dla nich. Tej siostrze to może kup podobna pizamę, żeby zrozumiała aluzję.

Gość gość
Wlasnie mi to tez wydawalo sie niewlasciwe.Oni mnie tak jakby pomineli kompletnie,jemu pienidze a mi pizame za jakies 20 zl.:-O Teraz to szczerze w ogole nie mam ichoty im czegokolwiek kupowac czy wybierac,jakos przestaje ich lubic,denerwuja mnie.

Gość gość
Nie musisz kupować prezentów jego rodzinie. To był błąd od samego początku.

Gość gość
Nie kupuj nic wiecej.