Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dleczego tak boli serce?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak boli serce?, gdy już przy mnie nie ma Jej, gdy pozwoliłem Jej odejść powoli, bo nie kochała mnie... Czy kiedyś boleć przestanie, utrata kochanej mej. Sam siebie oszukuje, że niby nie kocham już Jej

Gość gość
Nigdy nie sądziłem, że aż tak można kochać teraz jest ciężko ... Może Będzie przynajmniej szczesliwa z kimś innym Tego Jej życzę

Gość gość
Dletego, że ją straciłeś. ;)

Gość gość
Po roku lub dwóch przestanie boleć

Gość zara121
Bez przesady ,po miesiącu lub dwóch przestanie boleć a na utraconą miłość najlepsza jest nowa .Rozejrzyj się wokół,idzie wiosna ,dziewczyny rozkwitają ,maja otwarte serca i tak jak ty wiele z nich liczy na nową miłość.

Gość gość
Jak miesiąc czy dwa to chuć a nie miłość była ;)

Gość gość
Kocham Cię kotuś.

Gość gość
gość dziś ,jasne ,że chuć ,bo ty masz dokładne wytyczne ile powinno serce boleć i tylko wtedy jest miłość .Gdyby każdy latami dochodził do siebie po rozstaniu to zakłady psychiatryczne byłyby przepełnione. Weź się chłopie w garść i nie rozczulaj się nad soba.

Gość gość
Tak. Pozbieraj się zanim inni Cię rozdepczą :O

Gość gość
Dziękuje za Wasze porady, miałem potrzebę by się wygadać, najgorsze to że rok czasu tylko bylem dla jednej Ona to miała gdzieś kiedyś doceni co otrzymała i kogo straciła. Za jakiś czas znajdę kobietę w tym problemu nie mam, ale we mnie jest jeszcze to uczucie jakiego nie znalem wcześniej i to taka blokada

Gość gość
"najgorsze to że rok czasu tylko bylem dla jednej" To wręcz niesamowite poświęcenie! Rok! :( Aż tyle! :( Szok! Nie sposób o czymś takim zapomnieć!... To wzruszające 😭