Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest powód do zlosci

Polecane posty

Gość gość

Czasami nie wiem czy źle postępuje czy dobrze :/ opiszę sytuacje z wczoraj. . Byliśmy u znajomych na kawie ..siedzieliśmy na tarasie a dzieci bawiły się w piasku i kopał piłkę.nagle syn córki wywrocil się i wpadł w gowno. . Mój mąż mówi :czy wy macie psa ..ona nie Ona mowi może kot os sąsiadów nasral. .. A mój mąż mówi :nie to Balbina nasrala. .. Dodam że Balbina mówi na mnie... Co za chamstwo pomyślałam. .zareagowałam śmiech bo co miałam się odrazu nafuczyc. . Powiedział mu w domu dlaczego robi ze mnie pośmiewisko? Czy my jesteśmy patologia? My nie mamy po 16 lat na takie głupie żarty A on pretensje jeszcze ze ja zawsze ztobie o nic zadyme. .brak mi słów Kolezanka i tak jest taka ze wszystkich mężczyzn chwali a swojego od grubasow wyzywa w towarzystwie. .wiec pomyślałam że może jemu się to podoba bo zawsze die na niego rzuca i jaki to mój mąż nie jest z******ty. .bla bla Ale mój mąż przegial. ..jsk tam można. .nawet nie przeprosił

Gość gość
prostak z niego. z resztą z tej kolezanki ktora wyzywa meza przy ludziach też. obmyslilabym adekwatną zemstę zeby poczul jak to jest

Gość gość
Ostatnio dotarło do mnie ze nie jesteśmy Romeo i Julia ,dużo razem przeszliśmy ale szacunek utracony nie da się odbudować. . I na dodatek próbował na mnie wywrzeć poczucie winy ze się czepiam ...znowu to ja jestem tą zła

Gość gość
A do koleżanki to chodzimy tam rzadko bo ona jest trochę glupia...ale ona jest mi obojętna. .bywam tam raz w miesiącu Zastanawiam się jak "ukarac"meza ...ale to jakoś nie w moim stylu ponizac go w gościach. ..bedzie mi głupio ...

Gość gość
Przyznam się ze wybuchnelam śmiechem z tej balbiny ale i z tego że ośmieszył Cię. Co z tego ze się znacie nie ma prawa tak mówić. To nie ma miejscu. Ja bym się wkurzyla na chłopaka gdyby tak powiedział jak byliśmy małoletni. A Ty mowisz ze on czesto cie osmiesza... jak by tak robil w moim towarzystwie w duchu pomyslalabym sobie co za de/bil wspolczuje kobiecie.

Gość gość
To prawda Balbina brzmi śmiesznie. .kiedyś mówił Balbinka teraz jestem czepialska się żona. .wiec Trochę mi przykro, łza się zakrecila bo on ma to w d***e a ja się przejmuje :(