Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 37 lat, jestem MEZCZYZNA. jaki kreb stosowac by usunac zmarszczki z czola?

Polecane posty

Gość gość

Mam 37 lat, jestem MEZCZYZNA. jaki kreb stosowac by usunac zmarszczki z czola?

Gość gość
jedyna potwierdzona naukowo substancja usuwająca zmarszczki to retinol w wysokim stężeniu, polecam udac się do dermatologa i wyciągnąc recepte na krem LOCACID lub ATREDERM (to plyn na trądzik, ma najsilniejszą pochodną retinolu) wszystkie kremy z rossmanna to pic na wode

Gość gość
thanks

Gość Laila37
Zmarszczki ktore juz powstaly ciezko jest je zlikwidowac gdyz w tym wieku to normalne ale mozna bardziej zadbac o skore by zachamowac proces starzenia najlepiej zaczac od oczyszczenia skory w tym celu potrzebny bedzie zel do twarzy nawilzajacy potem zrobic sobie peeling twarzy by stary naskorek zlikwidowac kiedy te czynnosci wykonamy nakladamy krem przeciwzmarszczkowy koniecznie z wit.e gdyz to witamina mlodosci wazne jest by nawilzac skore ja moge ci polecic krem przeciwzmarszkowy firmy uroda melisa jest to krem na dzien ktory zawiera melise zielona herbate olej z pestek winogrona wit.e prowitamine b5 i alantoine a na noc olejek ze swiata natury regenerujacy bardzo dobrze nawilza a przez to wygladza zmarszczki.sprobuj krem kosztuje ok. 7zl a olejek z 13 lub 14 zl tylko wazne byc systematycznym w dbaniu o skore.zycze powodzenia i do pracy.

Gość gość
Posmaruj smalcem

Gość gość
:D

Gość Miły człowiek
Łeb do pieca wystarczy wsadzić i zmarszczki zaraz zejdą.

Gość gość
Podobno koci mocz pomaga.Moja koleżanka tak zlikwidowała kurze łapki wokół oczu.

Gość gość
Laila dzięki

Gość Laila37
To prawda mocz wygladza zmarszczki nie tylko wokol oczu ale pomaga nawet np.przy liszajach skornych.jesli chodzi o zmarszki wokol oczu najlepiej wklepywac delikatnie opuszkami palcow starac sie tez nie trzec oczu gdy to moze powodowac kurze lapki rowniez mrurzenie oczu moze powodowac zmarszczki wokol oczu z domowych sposobow na kurze lapki i zmarszczki rowniez te wokol ust polecam maseczke z bialka. 1 jajko oddzielic zoltko od bialka bialko ubic i nalozyc na czysta twarz.