Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po tym co dzisiaj widziałam nie mówcie, że lekarz słabo zarabia

Polecane posty

Gość gość

Byłam u mojej koleznaki w domu, ona ginekolog, mąż jej chirurg. Willa 300 metrów, auta Porsche i Volvo, nie mają kredytów... No i niech ktoś jeszcze powie, że mają 3000 pensji hahha to go zabije śmiechem.

Gość gość
Loo matko,ktory to juz lekarz na kafe z wypasiona willa i autem!Czy naprawde nie ma juz innych tematow?Troche oryginalnosci.

Gość gość
a czy ktoś mówi, ze lekarze słabo zarabiają? ci bardziej ogarnięci sa wstanie zarobić kilkanaście tysięcy miesięcznie leniwe mameje pewnie mniej ale nadal będą to dobre pieniądze. Podam przykład: lecze się u specjalisty na pewnym oddziale i szpital z tym oddziałem łączył się z większym szpitalem z tego miasta i lekarzom z mniejszego oddziału poobnizali wynagrodzenia, ten jeden lekarz, stary wyjadacz sam się wygadał bo przyszedł wkurzony i się zalił pielęgniarkom że dostął na konto 2tys zł mniej, a inna pani doktor z tego samego oddziału, młoda, jeszcze panna, po tej obniżce powiedziała że i tak byłaby w stanie utrzymać siebie i męża :)

Gość gość
znałam dziewczynę - kardiolog. młoda laska, chyba około trzydziestki. i wyciągała ze 20 tys. miesięcznie.

Gość gość
Dom urządzony nie w Ikei jak plebs, tylko w Witku, łazienki Max-fliz. Jednym słowem wypas. Łazienka z wyposażeniem 100 000, no ludzie... Ja poczułam się jak Kopciuszek

Gość gość
Nasza rodzinna jest współwłaścicielką czy udziałowcem poradni w której przyjmuje, zarabia 12tys :) info oczywiście z plot na osiedlu ale myślę, że tak to mniej więcej wygląda, spółka zarejestrowana jako "Spółka partnerska lekarzy"

Gość gość
Porównują tu nieraz na forum lekarza i inżyniera haha to jak porównanie konika Ponny z Mustangiem, no ludzie. Znam takiego po automatyce 3000 zarabia. Byle jaki lekarz z 10 000 ze wszystkim napewno

Gość gość
mieszkam kolo malego miasteczka,w ktorym mamy szpital,przychodnie nfz i kilka prywatnych.widze nadzianych lekarzy z wlasnymi domami,duzymi i z wypasionymi furami.to chyba niezle zarabiaja,a to ze ciezko pracuja to normalne bo my tez zapiertalamy jak woly za smieszne pieniadze w porownaniu z nimi,a ciagle narzekaja na male zarobki.

Gość gość
biedny lekarz i biedna pielęgniarka to mity powtarzane jak mantra w tym kraju; głównie przez samych zainteresowanych. Wiem ile zarabiają w powiatowym szpitalu w 100-tysiecznym mieście. Jak słyszę o protestujących pielęgniarkach pod sejmem to mam ochotę tym kłamliwym szmatom iść i natrzaskać po zakłamanych mordach. O lekarskich mendach nie ponoszących ŻADNEJ odpowiedzialności za swoje czyny nawet nie chce mi się wspominać :o

Gość gość
Szmatach? Sama jesteś szmata ze nie doceniasz pracy innych ludzi. Poza tym nie patrz ludziom w portfel a jak zazdrościsz to przekwalifikować się nie problem.

Gość gość
Robotnicy powinni budować im te domy tak samo jak oni leczą ludzi czyli jak się tylko lekarzyk z rodzinką wprowadzi to dom powinien zwalić mu się na łeb :D

Gość gość
Może i dużo pracują, ale zarabiają, znam jeszcze lekarza kawalera neurochirurga, nie ma rodziny, ciągle dyżury, to ma z 30 000

Gość gość
Roskosmos 2017.03.16 Lekarze mają 100 000 PLN dochodu średnio rocznie. chyba w budżetówce bo prywatnie to x5

Gość gość
20:34 Dokładnie tak właśnie jest. Pod Łodzią internista za dyżur nocny w szpitalu dostaje 2500 kafla.