Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerikeri

brak okresu

Polecane posty

Gość kerikeri

Mam 17 lat, współżyłam z chłopakiem dosyć intensywnie ale nie jestem na pewno w ciąży a okres spóźnia mi się około 2tyg? Dlaczego? Mam wszystkie objawy itd ale okresu brak?

Gość gość
nie wstd ci uprawiac seks w tak młodym wieku jeszcze przed ślubem matka wie że się puszczasz ?????

Gość gość
w ostatnim czasie bardziej intensywniej* uważam, że takie komentarze nie są na miejscu

Gość gość
skoro tak intensywnie to moze doszlo do jakiejs infekcji

Gość gość
A skad pewnośc że to nie ciąża?

Gość gość
Ponieważ bardzo dobrze się zabezpieczamy oraz dla 100% pewności zrobiłam test i wyszedł od razu negatywny.

Gość gość
W twoim wieku takie wahania się zdarzają, a dotychczas miesiączkowałaś regularnie? miałaś obfite czy raczej skąpe krwawienia,czy może na przemian?

Gość gość
Dotychczas miałam zawsze regularne, miesiąc temu pierwszy raz opóźnił mi się o 4 dni, dodam, że ostatnie dwa miesiące były bardziej intensywne i od tego czasu nastąpiły wahania. Myślałam, że może jest to spowodowane zmianą życia seksualnego? czy jest to możliwe?

Gość gość
A miesiączka zawsze była normalna, ani nie skąpa ani, nie za obfita.

Gość gość
Czemu nie pójdziesz do gina? raz że sie dowiesz przyczyny, dwa sprawdzisz czy wszystko ok, bo w końcu współzyjesz to wypadało by. A zaburzenia mogą być różnie, od stresu, zmiany pogody, odżywiania itd.

Gość gość
A jaką antykoncepcję stosujecie?bo to też może być główna przyczyna wahań. Nie wiem co ci poradzić,być może też właśnie spowodowane rozpoczęciem pożyciem seksualnym lub wieloma innymi,ja u siebie zauważyłam ,akłucenia cyklu po tym jak zaczęłam stosować tampony zamiast podpasek.