Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DANIO NA WYNOS metodanagłoda

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie sądziłam, że powstanie coś takiego jak wygodna przekąska Danio w otwieranym dzięki nakrętce opakowaniu. Niezmiennie dobry smak deseru o smaku waniliowym. Do wyboru mamy również wersję truskawkową, równie smaczną. Sprawdza się świetnie jako przekąska w drodze do szkoły, w pracy, w przerwie między zajęciami, w drodze na trening, w podróży, na spacerze, w kinie oraz w wielu innych czynnościach! Wszędzie! Nakrętka pozwala na dowolne dysponowanie serkiem. Według mnie cena jest niska, 2,50-2,70 za 140g kultowego i smacznego produktu? Taniocha! Jedyna metoda na głoda! Syty, delikatny w smaku, nie za słodki. Po prostu idealny. Polecam wszystkim z czystym sumieniem :) #daniopozytywnie #głódwymięka #owocnełowy #mamsmakanadanio

Gość Agnesja
Zgadzam się z autorką :) Mi szczególnie odpowiada forma deseru - jest w tubce. Od razu lepiej smakuje :) Można go wziąć ze sobą na lunch, do szkoły, pracy lub na zakupy. Idealny także dla dzieci. Spróbowałam smaku waniliowego i jest przepyszny. #głódwymięka #daniopozytywnie

Gość głodzik0
Serek Danio na wynos to pożywny, pyszny, gęsty i kremowy serek o aksamitnej konsystencji w poręcznym opakowaniu. Występuje w dwóch wariantach smakowych waniliowym i truskawkowym. Dzięki poręcznemu opakowaniu serek Danio można zjeść bez łyżeczki i wszędzie tam gdzie nas dopadnie Mały Głód (w pracy, w szkole, czy na spacerze). Dodatkowo Danio na wynos zachowuje świeżość i doskonałą jakość nawet do 6 godzin po wyjęciu z lodówki. Danio bardzo mi smakuje. Oba smaki są bardzo dobre zarówno waniliowy jak i truskawkowy. Polecam zarówno dzieciom i dorosłym. #daniopozytywnie #głódwymięka #Mniahaha

Gość adonix
Mamy dwa warianty - waniliowy oraz truskawkowy zamknięty w woreczku z nakrętką u góry. Woreczek jest dopasowany do dłoni, więc możemy go trzymać we wcięciach jedną lub obiema dłońmi i rozkoszować się małą 140 gramową przekąską. #daniopozytywnie Serek jest o takiej konsystencji, że damy radę wyssać go do zera z opakowania, co pozwala na to, by ten mały głód zmył się na jakiś czas i nas nie męczył.Dzięki plastikowemu opakowaniu zamkniętemu na zakrętkę możemy zabrać ze sobą serek w prawie każde miejsce i to bez łyżeczki. W dodatku Danio będzie smaczne do 6 godzin poza lodówką.Dlatego Danio na wynos będzie świetnym zabójcą głodka podczas małego joggingu, spaceru, rozbiegania czy w drodze do sklepu po smakołyki. Również podczas relaksu i czytania książki na świeżym powietrzu, kontemplowaniu komu tam dzisiaj zrobić kawał, chwytaniu słońca w pochmurny dzień, rozmyślaniu o życiu i jak udusić tego małego głoda.Jako przekąska podczas wypadu rowerowego.Jak widzicie deserek jest poręczny, można go schować do kieszeni i cieszyć się smakiem serka homogenizowanego nawet na odludziu, gdzie nie ma sklepu czy lodówki. Jest serek w kieszeni i #głódwymięka!

Danio na wynos jest na prawdę super! Można go zabrać ze sobą wszędzie i zjeść kiedy spotkamy małego głoda, nie potrzebując do tego łyżeczki. Świetna konsystencja i niezawodny smak sprawiają że z chęcią wkładam kolejne opakowania do koszyka. Polecam wszystkim !

Gość enzgość
Owszem, Danio w saszetce sprawdzi się w każdej podróży!

Gość ewelina017
Danio to serek homogenizowany w dwóch wariantach smakowych: waniliowym i truskawkowym, w bardzo wygodnym opakowaniu. Do zjedzenia nie jest potrzebna łyżeczka. Można go zabrać do szkoły czy też pracy na drugie śniadanie lub słodką przekąskę. #daniopozytywnie #głódwymięka

Gość smakosz99
Zgadzam się z poprzednikami. Danio występuje w dwóch wariantach smakowych, truskawkowym oraz waniliowym, dzięki czemu każdy może wybrać swój ulubiony wariant. Znajduje się w poręcznym opakowaniu, do jego zjedzenia nie jest potrzebna łyżeczka, co dla mnie jest ogromną zaletą. Można dodatkowo przechowywać go do 6 godzin poza lodówką. Moim zdaniem cena jest troszeczkę za wysoka.

Gość smakosz99
Zgadzam się z poprzednikami. Danio występuje w dwóch wariantach smakowych, truskawkowym oraz waniliowym, dzięki czemu każdy może wybrać swój ulubiony wariant. Znajduje się w poręcznym opakowaniu, do jego zjedzenia nie jest potrzebna łyżeczka, co dla mnie jest ogromną zaletą. Można dodatkowo przechowywać go do 6 godzin poza lodówką. Moim zdaniem cena jest troszeczkę za wysoka. #daniopozytywnie #głódwymięka

Gość edi0707
#daniopozytywnie #głódwymięka Głód wymięka gdy mam przy sobie Danio na wynos. Super poręczne opakowanie, w końcu nie muszę się martwić o łyżeczkę. Ilość w sam raz, smak waniliowy jak zawsze pyszny. Lubię zabierać do pracy jako przekąskę.

Gość Paaaulinaaa
Kupiłam Danio na wynos dla mojej córki, a okazało się że zdecydowaną większość pochłonęłam ja ;) Jest smaczne, pożywne i przede wszystkim praktyczne - wrzucam do torebki i mogę się cieszyć smakiem danio nawet po kilku godzinach. Jednym słowem rewelacja, Danio na wynos będzie stałym punktem mojego dnia w pracy! :)))

Gość Kinga2604
bardzo fajny pomysł an Danio na wynos! Nawiększą zaletą jest opakowanie oraz przede wszystkim smak! Nie trzeba brać ze sobą łyżeczki, co jest ogromnym plusem dla zabieganych ludzi :)

Gość Nephthys
Zgadzam się z Wami! Cieszę się, że Danio wpadło na tak genialny pomysł, żeby klasyczne smaki zamknąć w takiej formie opakowania, tj. tubce z zakrętką. Wreszcie nie muszę się zastanawiać, czy jestem na tyle głodna, by zjeść wszystko. Dodatkowo mogę zabrać go dosłownie wszędzie, bo spokojnie mieści się w damskiej torebce i nie wymaga przechowywania w lodówce. Już niejeden raz uratował mnie z opresji podczas nękającego małego głodu. Serdecznie wszystkim polecam, gdyż sprawdza się nie tylko jako przekąska na wynos, ale także do stosowania w domu :)