Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam koleżankę w pracy i jest teraz ona teraz w ciąży, blisko rozwiązania. Może to przez te hormony, nie wiem co jej doradzić, jak jej pomóc. Otóż wyprowadziła się do swojego faceta jeszcze zanim zaszła w ciąże. Mają tam jeden pokój, w którym mają i kuchnie, sypialnie- ogólnie brak miejsca na cokolwiek, a nie mówiąc już o małym dziecku. Ona martwi się, że jak przyjdzie położna środowiskowa po porodzie to za brak warunków do mieszkania odbiorą jej dziecko. Jej facet oczywiście nic sobie z tego nie robi i uważa ,ze nie mają podstaw, by warunki były złe. Na domiar tego ona chce chociaż umalować pokój jeszcze przed narodzinami dziecka, bo mają grzyb na ścianie, ale jej partner chce tylko sufit , bo to za dużo roboty. Nie stać jej na wynajęcie mieszkania a do domu rodzinnego nie ma mowy,żeby wróciła. Trochę jest podłamana tą sytuacją, bo jest w zaawansowanej ciąży, a nawet nie ma gdzie pozmywać naczyń, tylko lata do łazienki, która lada moment będzie jeszcze w remoncie. Jest podłamana strasznie i rozważa dom samotnej matki albo oddanie dziecka do adopcji, bo na chwilę obecną nie widzi innego rozwiązania. Dużo by popisać na jej temat i ojca dziecka.

Gość roken
Rozumiem ze jako mama chce jak najlepiej i chciclabym zeby mogla to zrobic o czym piszesz. Niestety ,naprawde niestety w takich warunkach zyja miliony polskich rodzin. Dziecka nie zabiora, ale zycze z calego serca zeby im sie polepszylo

Gość gość
Temat założony drugi raz tylko pod innym tytułem, komuś się nudzi...

Gość gość
Nikomu się nie nudzi. Nie masz obowiązku odpisywać. A od tego jest chyba forum, by poznać opinie innych.