Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

parking strzeżony stary samochod

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie. Chcę wykupić abonament miesięczny na parkingu. Jako, że mieszkam w centrum miasta, nie ma praktycznie szans żeby gdziekolwiek zaparkować. Obok mojego bloku jest parking, ale tam stają tylko nowe i drogie samochody a ja mam 20letnie fiata :) czy to nie będzie obciach jak wykupię tam abonament?

Gość pęd sosny
Będzie obciach! Zostawiaj samochód na trawnikach, chodnikach, na przejściach dla pieszych... jak każdy, normalny człowiek! :O

Gość gość
A przestań się przejmować, popatrz na to z innej strony - że ciebie też stać na miejsce parkingowe, tak jak tych bogaczy ;)

Gość gość
skąd się biorą takie dzidy to nie pojmuję :o obciach... k****, obciach to być taką idiotką

Gość gość
haha stać mnie na miejsce, ale na auto już nie :) wiem, że to logiczne- płacę te 150 zł i stoję autem. Ale z drugiej strony śmieszne. Nie boję się o jego kradzież (auto warte z 1000 zł. ;)- chcę tylko mieć spokojny umysł, że zawsze zaparkuję, o każdej porze.

Gość gość
szkoda tylko, że roczny abonament będzie przekraczał wartośc tego auta

Gość Pęd Sosny
gość dziś Odejmij od tego koszty paliwa jakie wyjarałaby krążąc po nocy szukając wolnego miejsca, dodaj cenę świętego spokoju i wychodzi na plus... :classic_cool:

Gość gość
auto jest na gaz więc za dużych kosztów nie ma :)