Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta czuje sie w miare po ludzku dopiero jak przepiertoli kupe kasy na bzdety

Polecane posty

Gość gość

typu kawalek szmaty za 200 zeta, czy jakies wisiorki, bransoletki i inne p*****ly. To doprawdy smutne, ze ktos musi poswiecic bezproduktywnie tyle pieniedzy, ktore mozna by tak kreatywnie spozytkowac, zeby przez kilkanascie do kilkudziesieciu minut poczuc maly wyrzut dopaminy, a przez reszte czasu czuc sie jak zywe goofno. :D

Gość gość
A ty jak już ta miło napisałes, to poczułes se lepiej?

Gość gość
14:38 Tak, i do tego za darmo. :D

Gość gość
fajnie że jesteś taki oszczędny a teraz daj pożyć innym swoim życiem.

Gość gość
14:40 to widzisz, dzięki temu że są rozrzutne kobiety, to masz dobry humor. A więc jest z tego jakis pożytek :)

Gość gość
14:44 Nie jestem oszczedny, po prostu nie marnuje hajsu w glupi, bezproduktywny sposob, myslac, ze mnie to uszczesliwi.

Gość gość
Idz z tym do "Uwagi" jak masz taki bulwers.

Gość gość
Z tego co widać, masz jednak splidny ból d**y i tyle w temacie :D

Gość gość
Ok daj spokój , co cię to ochodzi kto i na co wydaje swoje pieniądze. Pilnuj swoich i kropka.

Gość gość
14:51 No, mam bol doopy, bo ile za te pieniadze moznaby wesprzec dzialalnosci charytatywnych, pootwierac schronisk, wesolych miasteczek, centrow milosnikow roznych gatunkow literatury i gier komputerowych, basenow, silowni, saun, kin, teatrow, parkow wyremontowac, zasponsorowac badan naukowych, szkolek lesnych otworzyc, czy w inny kreatywny sposob to zainwestowac to przez te 20 minut, gdy kobieta czuje sie blogo i wydaje ta kase ja rycze, jak bobr i kwile, ze tyle pieniedzy na takie bzdety.

Gość gość
Dobra, bo uwaliłeś się kobiet tak jakby faceci nie wydawali na bzdury pieniędzy. Ja tez mogę napisac ile by było kasy jakby nie wydawali na piwo, wódkę, papierosy, gry, hazard, dzifki ;) super samochody, sprzęty i inne głupoty. Chcesz być w porządku, to odpalaj swoją działkę na schroniska itd. Ja mam mało, ale co roku na to daję, ale... nie mogę od innych tego wymagać, bo co kto robi ze swoimi pieniędzmi to jego sprawa.

Gość gość
a co cię to obchodzi, że ktoś ma kilkadziesiąt minut szczęścia z powodu wydania kilku stówek? twoje wydaje czy co? bo nie rozumiem co cię to tak boli :O chcesz dawać na psy, koty, dzieci-warzywa to dawaj do woli i odp*****l się od pieniędzy innych ludzi, które sami sobie zarobili

Gość gość
15:23 Obchodzi mnie bezsensowny wydatek, ktory mozna spozytkowac znacznie lepiej, a wam sie wmawia, ze kawalek pocietej szmaty jest warty cztery reklamowki jedzenia. :D

Gość gość
ale nikt bezsensownie nie wydaje twoich pieniędzy tylko swoje i to, że coś dla ciebie jest bezsensowne nie znaczy, że jest bezsensowne dla kogoś innego ja za bezsensowne uważam kupowanie na przykład nowego telefonu co roku, co nie zmienia faktu że mam gdzieś to, że ktoś to robi. Podobnie uważam za bezsensowne większość "procedur" medycznych, rehabilitację i leczenie większości chorych dzieci, które i tak nie będą się nadawały dla społeczeństwa. Ale jeśli ktoś chce na to dawać pieniądze to wolna wola. Itd, itp.