Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwalam mezowi na zdrade w czasie gdy jestem w ciazy, bo..

Polecane posty

Gość gość

mam ciaze zagrozona od poczatku. Zakaz seksu. Powiedziałam mu, ze jak musi, niech idzie na prostytutki. Wole to, niz mialby mnie zdradzac z normalna kobieta za moimi plecami. Wczoraj przyznal sie, ze byl na d****ach. A mi dziwnie z tym, choc sama mu pozwolilam... zle zrobilam ?

Gość gość
Normalnie urzekla mnie twoja historyja.Ogolnie slabe prowo.Postaraj sie bardziej nastepnym razem.:-)

Gość gość
Ja nie miałam problemu i w dzień porodu rano seks a wieczorem rodziliśmy bo mąż wspierał porody i jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki zabezpiecza przed z bocznym lekarzem jak ostatnio urolog , onkolog. Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek

Gość gość
Wiem ale ja mam zakaz seksu, wiekszosc czasu musze lezec, a co dopiero seks... teraz zaluje ze mu pozwolilam :(

Gość gość
A co autorko,wyszlas za jakiegos buhaja rozplodowego a nie czlowieka,ze on nie wytrzyma?:-)

Gość gość
A ktory wytrzyma prawie rok bez seksu (ciaza plus polog)

Gość gość
Skad wiesz ze nie chodzi ::

Gość gość
Ja tez mojemu pozwalam na urozmaicenia. Zyjemy w otwartym zwiazku i ja tez mam skoki w bok

Gość gość
To musi byc prowo.Jaka normalna kobieta wysyla swojego meza aby gzdzil sie z prostytutkami.To musi byc jakis patologiczny zwiazek.

Gość gość
Możesz mu loda robić

Gość gość
To nie prowo. A co mam czekac az zdradzi mnie z kolezanka z pracy np ? Nie jestem naiwna, znam facetow

Gość gość
19:27 Ty jestes naprawde glupia czy tylko udajesz?A jak idzie gzdzic sie z inna baba,prostytutka to nie jest zdrada?Nie,to musi byc prowo i to kiepskie.

Gość gość
Jest ale to co innego, poza tym to bylo za moim przyzwoleniem

Gość gość
A co za roznica czy robi to z baba z pracy czy z baba z burdelu?Idzie przespac sie z inna.Poza tym kiepskiego musisz miec meza,ze mu nie ufasz i zalatwiasz mu prostytutki zeby cie nie zdradzil.

Gość gość
Autorko ja bym tak nie potrafiła. O swojego faceta jestem zazdrosna i to bardzo bo go kocham i chce by tylko ze mną seks uprawial. Też byłam w ciazy przez ostatnie 3 msc nie było seksu później polog. Jakoś swoje zapędy umiał przystopowac. Co prawda 3 tygodnie po porodzie kochalismy się i to z mojej inicjatywy bo czułam się dobrze ale żadna zdrada nie wchodzila w grę.

Gość gość
Kiepskiego ? Nie jestem naiwna. Każdy mezczyzna w takiej syt by zdradzil. Tylko ze z kolezanka moze sie cos rozwinac, zakochanie zauroczenie itp. Niejedna co by sobie reke dala uciac za wiernego meza by tej reki nie miala.

Gość gość
20:08 No to widocznie tylko twoj skoro masz takie zdanie o nim.Ty tez jestes kiepska zona,ze namawiasz go na zdrade.

Gość gość
I nie wypowiadaj sie slonko za innych mezczyzn skoro sama wybralas sobie takiego palanta.

Gość gość
Ja sobie nie wyobrazam pozniejszego sexu czy tobie nie bedzie przeszkadzac to ze moczyl w dziwce?!

Gość gość
Zreszta,niech sobie autorka zyje w tej swojej patologii,ale niech nie mysli w tej tepej glowce,ze u kazdego tez musi byc taka patologia jak u niej.

Gość gość
Seksu uprawiać nie możesz, ale loda mogłabyś robić. Chłop na tym wyżyje i nie jeden będzie przeszczesliwy. Ot takie proste rozwiązanie.., a tak szczerze to i tak się pewnie puszczał lub by to i tak zrobił bo inaczej to by nie poszedł.

Gość gość
Ile mozna loda robic ? Kazdy potrzebuje normalnego seksu i taka prawda. To ze ty nie masz swiadomosci ze twoj cie zdradza badz zdradzil przynajmniej raz nie znaczy ze tak nie bylo.

Gość gość
22:18 Nie mierz wszystkich swoja miara.:-)

Gość gość
Ile? No dopóki nie można normalnie. Facet powinien to rozumieć i się cieszyć z alternatywy. Ja akurat cala ciążę mogłam wiec nie musiałam się o to martwić, alternatywa pozostała na czas pologu :) a jak od ręki Cie zdradził ( bo z tekstu nie wynika byś musiała go długo namawiać) to niestety..przykre

Gość gość
To moja wina bo mu pozwolilam...

Gość gość
Zdrowa postawa. Popieram!

Gość gość
taka zone chce