Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony nadużywa do synka slow zaraz dostaniesz w tylek

Polecane posty

Gość gość

Jak jest z nim kilka godzin, potrafi kilka razy to powtórzyć, powodem może być wszystko. Jakbym ho nie hamowała to mały by za każdym razem dostał klapsa (2lata). W*****a mnie tym niesamowicie, sam był lany non stop w dzieciństwie i ma żal oto do rodziców, a teraz chce bis swoje własne dziecko, o byle co. Kurwa męski się czuję, bo jest silniejszy. Uważam, że tylko mężczyzna potrafi wzbudzić respekt bez bicia. Ciągle się oto z nim kłóce. Dzisiaj mały spadł z krzesła, uderzył się i płakał a on do niego "jeszcze Ci przyłoże". Chyba mu się coś p/o/p/i/e/r/d/o/l/i/ł/o w głowie. Nie pozwolę, żeby kto kolwiek bił moje dziecko. Potrafi mu też oddać jak mały w niego czymś rzuci. No niestety taki wiek, jest czasem nieznosny ale to nie powód żeby rzucać dziecko w czymś. :/

Gość gość
Widzialy galy co braly.

Gość gość
Przeczytaj swoją wypowiedż i potem zastanów się jak bardzo jesteś głupia skoro jesteś z tym facetem i jeszcze zapewne mu d**y podsuwasz :O I dziw, że kobiety uznaje się za idiotki skoro z własnej woli są w związkach z takimi psycholami?

Gość gość
Trochę też się z nim pobawi, powygłupia...ale mam wrażenie, że nie chce mu się być ojcem...

Gość gość
Tu autorka Teraz mówię serio... Trzepnęłam go w ramię za to, że powiedział, że mu przyłoży a on powiedział "jeszcze raz i ci oddam" a ja mówię "co aż taki męski jesteś" a on do mnie "w tylek ci oddam" On jest chyba nienormalny

Gość gość
Jak gowniarz go wkurza to dobrze robi ktoś wychować musi bo taka kretynka jak ty nie potrafi

Gość gość
Tu autorka oddał mi... dał mi takiego mocnego klapsa w tylek a później w******* mnie na stole w kuchni... on jest jakiś nie normalny... synek na to wszystko patrzył ale mi wstyd.

Gość gość
Eh droga Pani nie życzę sobie wyzwisk w moją stronę. Jeśli na ulicy też by mnie Pani tak nazwała, proszę zgłosic się do psychiatry.

Gość gość
to jest jego syn ?

Gość gość
Ciesz sie ze to tylko "narzeczony" i rob wszystko zeby "mezem "nie zostal ...

Gość gość
Błagam ludzie nie podszywajcie się

Gość gość
Jego syn :)

Gość gość
W sumie zawsze chciałam takiego ostrego seksu... No ale nie przy dziecku on jeszcze nie wie o co chodzi... w dodatku później widziałam jak udawał jak robi to samo z misiem... Boże mój narzeczony jest nienormalny p****alo go!!!

Gość gość
Chyba jego syn tego nie jestem pewna bo miałam kochanka

Gość gość
Później kazał sobie loda zrobić po wszystkim ;( jestem załamana ;(

Gość gość
Ludzie, musicie?

Gość gość
Nie opowiadaj nam czegoś takiego. To nie tu daje się wyznania erotyczne

Gość gość
Incydentalny klaps w konkretnych sytuacjach ,które przeszly same siebie jest usprawiedliwony biorąc pod uwagę zaistniajla sytuacje i znikomą czestotliwosc klapsa, ale straszenie notorycznie dziecko ze dostanie i dawania w skore mija się celem bo dziecko się do tego przyzywczaa i jest to nadużycie jak i przesada totlna jakiej nie popieram