Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest normalne??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nie układało nam sie w zwiaku od dawna. Czeste kłotnie o pieniadze o obowiazku w domu itd. Od kilku msc ma nowa konsole i cały czas gra w weekendy do rana i gada tam z jakimis chlopakami przez internet juz powoli mialam tego dosc nie mogłam sie skupic na nauce spac bo mnie irytowało jego gadanie. Ost wylaczylam mu po raz 3 z gniazdka cała gre bo chcialam spac w tym pokoju gdzie grał a on do mnie ze mam peszka i jak wylacze to mnie wypieprzy z mieszkania. I wylaczyłam. Zaczał mną ciągnąc na siłe za ubrania i próbował wyrzucic za drzwi. Ja sie opierałam caly czas w koncu zaczelismy sie szarpac, zaczał mnie wyzywac ze jestem kurw** łajzą szma*** itd i ze jak zepsuje to mu zaplace za konsole. Po tym stwierdził ze niechce byc juz ze mna za to ze go zaczełam tez szarpac i wyzywać. A on nie pierwszy raz w kłotni powiedział mi ze mnie wyrzuci z domu albo dostane w psyk jak tak dalej bede mu to wylaczac. Czy tak sie zachowuje facet????? to jest ham????

Gość gość
i co? po tym wszystkim dalej jestescie razem?

Gość gość
Nie. bo on powiedział ze nie bedzie ze mna za to ze juz pusciły mi nerwy i tez zaczełam go szarpac i nim rzucac a ja mam swoja godnosc i po tym ze o jakas glupia gre chcial mnie wyrzucic i jeszcze zaczal pierwszy wyzywac to juz nie. Ale oczywiscie to moja wina..