Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem bezplodna....

Polecane posty

Gość gość

Prawie 3 lata staramy się o drugie dziecko...jestem zalamana tym wszystkim....:( moze podpowiecie co robic zeby poprawić owulacje czy coś....wyć mi się chce...A jak byłam nastolatką zawsze się bałam ze nie będę mogła mieć dzieci i obawy się potwierdziły choć dobrze ze jest synus:(

Gość gość
Jestem w podobnej syt,, tylko ze w miedzyczasie poronilam 12 tyg ciaze. Tez mam synka na szczescie. O drugie staramy sie tez juz 3 lata i nic.

Gość gość
badania niech zrobi twoj maz... moze słabe plemniki , teraz to bardzo czeste...

Gość gość
A co mówi lekarz, jakie badania zrobiłaś do tej pory?

Gość gość
Mąż robił badania i plemniki ok, robił też testosteron intozbdobry. U mnie do tej pory były problemy z tarczyca ale biorę leki ni jest ok ...mój gin mnie zbywa i mówi że na wszystko trzeba czasu ale to juz za długo....badań mi żadnych nie zlecił....

Gość gość
Może na płodność też ma wpływ waga jak myślicie? Ale ja nie potrafię schudnąć juzvtyle razy probowalam:(

Gość gość
A jaka waga i wzrost?

Gość gość
176cm i 89kg:( wiem ze dużo ale jestem zacslaba psychicznie i nie potrafię schudnac

Gość gość
Masz juz jedno wiec nie lamentuj

Gość gość
Dla mnie nie liczy sie nic innego...pragnę mieć dziecko najbardziej na świecie....pieniądze mamy i co....one szczęścia nie daja:(

Gość gość
Masz dziecko. Jebnij sie w łeb..

Gość gość
Ja nikogo nie obrażam więc o co Ci chodzi,? Może ty masz inne cele ja mam taki i wszystko zrobię żeby to spełnić. Dlatego pytam jak mogę sobie pomoc? Jeżeli nie interesuje vuevten temat to tu nie pisz nikt Cię nie zmusza

Gość gość
pragnę mieć dziecko najbardziej na świecie X Ale przecież masz dziecko! Piszesz, że zrobisz wszytsko, że mieć dziecko, ale d**y nie ruszysz, żeby schudnąć. Tak, Twoja nadwaga może być problemem w zajściu w ciążę.

Gość gość
Jaki masz wynik tsh?

Gość gość
Ciesz się, że chociaż masz jedno dziecko. Niektórzy nie mają żadnego....

Gość gość
Dziwne podobno o 2 dziecko bardzo latwo....

Gość gość
Masz jedno i na nim sie skup !! A nie lamentujesz ! Co ma byc to bedzie. Ciesz sie ze to jedno masz. Sa kobiety co w ogole dziecka mieć nie mogą ! I rusz dupsko i schudnij

Gość gość
Tez starałam się trzy lata. Brałam hormony plus monitoring cyklu i udalor się.

Gość gość
Autorko a ile masz lat ?

Gość gość
Dziwne, że niby tak ci zależy na drugim dziecku, ale nie nawet nie zmieniłaś przez ten czas ginekologa na takiego który zleciłby badania.

Gość gość
Badania, zmiany lekarzy. A może by tak schudnąć przede wszystkim?

Gość gość
Waga jak najbardziej! U mnie się to potwierdziło. 2 lata się staraliśmy, wzięłam się za dietę i po 3 miesiącach bum! Mamy drugiego synka! Byc moze i bez tego by był, jednak uważam ze to napewno dużo pomogło.

Gość gość
Jestes gruba jak swinia a jak zajdziesz w ciążę to do porodu będziesz wygadać jak potwór. A po porodzie to już w ogole, zniszczone rozbuchane ciało brrrrr. Później się dziwi taka ze mąż poszedł do innej skoro jego żona wygląda jak balon z którego ktoś spuścił powietrze. Dla zdrowia schudnij a za pół roku się staraj.

Gość gość
Lekarz, który nie zlecił żadnych badań po 3 latach prób nadaje się jedynie do natychmiastowej wymiany na kogoś, kto wie co robi, bo ten to jakiś idiota. Waga nie blokuje owulacji, przestańcie się czepiać.

Gość gość
Tsh sie waha między 1,40 a 2, 80. Wiem ze jestem gruba przytylam w pierwszej ciazy ale to było 8 lat temu i nic mnie nie usprawiedliwia:( też się dziwię ze ten mój mąż mnie jeszcze chce.....mam 29 lat

Gość gość
I tak cieszę się ze mam synka bez niego bym chyba teraz umarła on jest dla mnie całym światem ale mój instynkt macierzyński jest jeszcze silniejszy i pragnienie drugiego dziecka wpedza mnie w depresję....

Gość gość
Pójdź do innego lekarza na konsultację, porozmawiaj, może zleci badania czy monitoring cykli. Sama też się poobserwuj, ja np. mam bardzo "widoczne" cykle, dokładnie wiem co kiedy... i przede wszystkim bez parcia, bez stresu. Takie pragnienie często blokuje, może właśnie luz Ci pomoże. Kochajcie się przez kilka cykli nawet codziennie od połowy cyklu, w różnych pozycjach, nie myśląc ze to seks dla poczęcia.

Gość gość
Mi tez sie wydaje ze wiem kiedy mam owulacje bo zawsze raz w miesiącu w połowie cyklu boli mnie jajnik...

Może masz hashi, Dlatego jeżeli zależy Tobie na zdrowiu, a masz naprawdę chorą tarczycę, lub cierpisz na Hashimoto, a chcesz zajśc w ciąże, to zajrzyj na stronę http://dietomat.pl/ i porozmawiaj z nami na czacie, poczytaj artykuły, a może zdecydujesz się na naprawę tego co nie działa w Twoim organizmie. Pozdrawiam