Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile lakierów do paznokci jest sens posiadać?

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo, że lakiery mają swoją datę przydatności. Chodzi mi ile macie lakierów do paznokci jeżeli same malujecie?

Gość gość
Ja sama sobie robię paznokcie hybrydy i żele a lakierów mam ze... sto,serio. Korzystam może z 12.

Gość gość
Ja mam może z 30 i każdego koloru może z 2 razy użyłam i wszystko tak leży

Gość gość
Ja mam 2-3 naraz i wystarczy. Inaczej leżą i wysychają.

Gość gość
Ja mam ponad 200 :D Dobrze przechowywane nie wysychają same z siebie. Do tego większość mam z 36 miesięcznymi datami ważności i nie kupuję lakierów z półek w drogeriach (są tam nagrzewane od oświetlenia). Ale nawet te tanie z krótkimi datami ważności (golden rose mają po 7-12mcy) są OK po terminie. x Miej tyle ile chcesz ;)

Gość gość
Nie mam, nie używam, znudzilo mi się malowanie pazurów wiec nie maluje, wyroslam z tego po 30.

Gość gość
Tych zwykłych mam z 15 ale leżą jakiś czas nieużywane. Teraz mam hybrydowe 10 szt. jeszcze polowa nieużywana.

Gość olcciska
robię sobie hybrydy i jak na razie moja kolekcja mollonów jest skromna, bo chyba z 6-7 kolorów :) ale przy każdej możliwej okazji dokupuję, teraz szukam pasteli

Gość gość
2017.03.17 mi się znudziło jak miałam 25 lat, teraz mam 36 lat i często robię sobie hybrydy

Gość gość
Mam 2. Na codzień pastelowy i na wieczór ciemnoczerwony. Ze średniej półki, Astor. //// ale muszę przyznać autorko, że mnie rozśmieszyłaś tym pytaniem :)

Gość gość
Miałam sporo ,bo nudziły mi sie kolory. Teraz nie lubie grzebac przy paznokciach,zwyczajnie nie chce mi sie. Wole isc na hybryde i co jakis czas miec inny kolor.co jakis czas robie przerwe na odzywke.

Gość gość
Robie hybryde i mam kolo 30.Z10wsrod nich uzywam rzadko np. neonowe roze sa juz wiochą a mam sprzed dwoch lat z 3 odcienie. Sliczne paznokcie lubi kazdy facet i kobieta tez fajniej sie czuje wygladajac milo i kolorowo.

Gość Marinta
Szukając lakierów do paznokci warto zajrzeć sobie do http://www.mo-ya.pl/ . Moim zdaniem naprawdę fajny sklep oferujący kosmetyki do dłoni i paznokci, zobaczcie same.

Moim zdaniem lakierów nigdy dość :) Mam aplikację Moja Gazetka i widziałam ostatnio w aktualnej gazetce drogerii Natura, że mają teraz lakiery do paznokci 40% taniej :) Ja zamierzam skorzystać z tej promocji i moja kolekcja powiększy się jeszcze bardziej :)

Gość gość
Mam 5-6 teraz, ale to za duzo - nie zużyję ich zanim zgęstnieją. Wystarczyłyby mi 3 - ciemna czerwień, koralowa czerwień i bardzo ciemny fiolet, takie lubię najbardziej.

Gość gość
Ja mam jeden, czerwony do stóp, a u rak to kosmetyczka..

Gość gość
Ze cztery,pięć Wiecej bym nie chciała

Gość KarolinaJ33
ja mam 3 dość drogie, a maluje jak mam taki kaprys :) tak przy okazji, dzięki za info o aplikacji Moja Gazetka -> mojagazetka.com, czemu ja o tej apce nie wiedziałam?! :) piękna sprawa :)

Gość gość
Ja mam kilka. Używam OPI sa świetne. Poa tym lubię klasyke, jasne bezowe na codzien i kolorowe na wyjścia, chy ze sa wakacje :) nie lubię długich paznokci, szczególnie akrylu.

Gość docia334
To zależy jak często lakierów używamy i jakie to lakiery. Ja akurat robię sobie hybrydy, ale dość regularnie, więc te lakiery jakoś zużywam, a nie mam ich tak mało :) Warto też na pewno zainwestować w lepszą markę, to i lakier dłużej zachowa jakość, sama używam Neonail i nie mogę narzekać.

Gość gość
Czerwony, ciemny różowy, jasny różowy...no to trzy :D :D I wystarczy. I to nie jakieś drogie - lubię Eveline z szerokim pędzelkiem. Nie lubię innych kolorów, więc mi więcej nie potrzeba. A i tak najczęściej mam ze dwie warstwy odżywki Eveline 8w1 - to nadaje taki jasny kolorek, który odpowiada mi na co dzień (pracuję w przedszkolu - nie sprawdzają się tu raczej długaśne paznokcie i rzucające się w oczy kolory). Do kolorowych lakierów (od święta lub w wakacje) używam top coat'u Seche Vite - jest genialny i wszyscy pytają wtedy, czy mam hybrydy :) Ps. Hybryd nigdy w życiu nie robiłam, ani żadnych innych sztucznych paznokci, bo mam swoje piękne - mam tak długą płytkę paznokcia, że nawet jak są krótkie, to i tak są długie :D

Gość gość
Raz w życiu zrobiłam hybrydy, popłakałam się po ich zdjęciu. Paznokcie w tragicznym stanie. Tak samo po lakierach- płytka rozdwojona, kr**** :-( pół roku bez lakierów i piękne paznokcie!

Gość gość
Użyłam niecenzuralnego słowa, że moja płytka była K R U U C H A !!!!

Gość gość
hybrydy do dwóch razy potem koszmar. A jak składanie boli. Mam lakier mleczny róż Miss Sporty, beżowy Lovely, koralowy lakier Joko oraz pozostałości bit just a pretty face Essie.

Gość gość
Ja nie mam zadnego. Nie wiem nawet co to jest ta hybryda. Mam dwoje dzieci. Pracuje i zupelnie nie mam czasu na takie cos. Wystarczy mi ze umyje rece i paznokcie i sa czyste.

Gość asiutka   1999
Mam tak w przedziale 4-7. zależy kiedy Używam wszystkich

Gość gość
Ja miałam z 60, miałam manię, ale teraz noszę żele.

Gość gość
Po żelach też są brzydkie paznokcie. Szkoda paznokci na taką chemie

Gość Qlciek
To zamiast żeli połóż lakier jednofazowy. Nie ma ciężkiego, chemicznego składu, więc oszczędzisz płytkę, a paznokcie nadal będą piękne i zadbane. Z wypróbowanych mogę polecić Mollon Pro. :) Jestem im wierna już rok, a płytka nie jest zniszczona od nakładania. :)

Gość gość
Po wszystkich lakierach sa brzydkie paznokcie. Taka jest prawda. Jak.zrezygnujesz na pol roku z lakierow to od razu zobaczysz.co to.sa.ladne paznokcie