Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zaden facet nie widzi we mnie partnerki na zone matke?

Polecane posty

Gość gość

Od x lat szukam sobie wartosciowego faceta na partnera meza i ojca ,ale problem w tym ze jak juz poznaje jakiegos faceta ,czy to w pociagu, czy w internecie, gdziekolwiek od razu mnie rozbieraja wzrokiem, ich spojrzenia sa skierowane na moj biust, oczy, pupe i wcale ich nie interesuje rozmowa ze mna, co ja mowie tylko widac jak maja na twarzy napis chodz ze mna do lozka ,schrupie cie i ten ich blysk w oku jest kilka spotkan, rozmow i od razu chca tylko samego seksu. No jak tak mozna, jak on jeszcze nic dobrze o mnie nie wie, ani nawet nie wie co robie na codzien?Tak bym chciala sie z jakims mezczyzna zaprzyjaznic a dopiero pozniej seks to z zadnym mi sie to nie udaje, dlaczego co jest ze mna nie tak albo to z nimi jest cos nie tak.

Gość gość
Hallo odpiszecie mi?:)

Gość gość
dupke i cycki zakrywaj żeby słodkich krągłości nie było widać

Gość gość
Ale ja jestem przykryta, swetry mam pelne nosze tylko latem obcisle bluzeczki, nie nosze miniowek i rzadko sie maluje.

Gość gość
Eh jedno jest pewne ze w tym wieku co ja jestem albo faceci szukaja sobie kochanki albo zony ale mnie na zone zaden nie chce dlaczego? co robie zle?

Gość gość
bo chcą cie zaliczyć i dla nich liczy się tylko seks, zabawa nic więcej dlatego radzę ci zmienić towarzystwo.

Gość gość
Zmień towarzystwo ja też chciałem założyć rodzinę jestem normalny nie patrzę na biust, tyłek szukam ukochaną z którą spedze reszta życia.

Gość gość
Chodzi o to zeby jakis facet zainteresowal sie moja osoba ,charakterem i tym jaka jestem wewnatrz a nie moim cialem.Specjalnie to ja nie mam zadnego towarzystwa, jestem samotniczka. wszedzie chodze sama w pojedynke a facetow poznaje roznie i kazdy mysli tylko o jednym i niechce mnie blizej poznawac, ostatnio jak sie z takim jednym na randce spotkalam pocalowal mnie spogladal mi w cycki i robil sie na twarzy caly czerwony i potem propozycja pojscia do hotelu no to juz wiadomo o co mu chodzilo.

Gość gość
To gdzie indziej szukaj tyle jest wartościowych mężczyzn, a wy pierwszej kolejności dajecie szanse tym zbokom.

Gość gość
W internecie nie warto poznawać mężczyzn tam siedzą sami napaleńcy. W jakim wieku jesteś autorko?

Gość gość
Jak patrzyna biust zrywaj kontakt bo będzie wiadomo o co mu chodzi.

Gość gość
No szukam wszedzie i za kazdym razem to samo a internet to juz calkiem porazka .wkleilam fotke na necie i potem na skeypie z nimi rozmawialam a oni mi gole penisy pokazywali i prosili zebym sciagnela stanik, swinstwo.

Gość gość doswiadczony
Ile razy tłumaczyć doroslym ludziom jedno i ty o samo . Wy tego i tak nie zrozumiecie . Ale sprobuje . Czy wyszlabys za mąż za faceta z ktorym nie zamienila żadnego zdania . On by milczał aż do ślubu . Czy jest to do wytrzymania dla ciebie . Albo wyjdź za mąż z byle kim dając mu d**y co dzień . Ale wstrzymaj sie od jedzenia do czasu ślubu . Albo zmuś kreta żeby nie wchodził pod ziemie a ptaki namów do nie fruwania .natomiast Strusie i Kiwi przekon aa j aby sie wzbily wysoko . Chcesz wygrać z natura mężczyzny to najpierw poćwicz te zwierzęta ,mozesz zatrudnić treserow , jesli to się uda co napialem zacznij przerabiać mężczyznę na swoja modle ,no bo kobiety lubieja postawić na swoim .

Gość gość
Możesz w kościele poznać faceta, w bibliotece, w teatrze itp.

Gość gość
Chyba mam ten sam problem. Wydaje mi się że wartościowi faceci nie są nami zainteresowani bo coś im przeszkadza w naszym wyglądzie. Też mogę chodzić nieumalowana i pozapinana pod samą szyję , nawet chora obsmarkana i z czerwonymi oczami budzę wyłącznie pożądanie. Próbowałam wyciągnąć od kumpla takiego jeszcze z dzieciństwa co jest ze mną nie tak, ale tylko powiedział ze jestem dla mężczyzn atrakcyjna bo mam COŚ niebezpiecznego w oczach ale nie umiał wyjaśnić co to takiego. Po dłuższych rozważaniach doszłam do wniosku że większość facetów nie będzie chciała na żonę i matkę niebezpiecznej kobiety. Lecą jak ćmy do ognia po przygodę, ale nic poza tym. Szkoda tylko że nie da się takiej kwestii wyjaśnić przy zwykłej rozmowie.

Gość gość
Nie słuchaj gościa doświadczonego to zbok który przesiaduje całymi dniami na kafeterii. Jak facet z tobą chce pogadac przez skype to wiedz o tym, że będzie chciał żebyś się pokazała nago i pokaże penisa.

Gość gość
Jest tylko fajnych mężczyzn, a wy musicie się interesowac największymi dupkami. W internecie to 1 na 30 będzie normalny reszta to odpady którzy się kryją i myślą o tym żeby zaliczyć jak największą liczbę lasek. Jak mu zależy to nie będzie napierał na seks :)

Gość gość
No ja wiem ze mezczyzni sa wzrokowcami no ale to co ja mam zrobic chodzic ubrana jak zakonnicalub widzi mnie pierwszy raz na oczy taki typ i prosi o spuszczenie majtek palcowe i seks co jest ze mna nie tak?

Gość gość
Bylam w sanatorium, krecilo sie kolo mnie kilku facetow, jeden podszedl do stolika tanczylismy cala impreze i w tancu caly taniec przylapalam go na tym ,jak gapi mi sie prosto na cycki i wzroku z cyckow nie spuszczal, nastepny podszedl by ze mna zatanczyc i powiedzial ze nie moze tanczyc ze mna ,bo mu szwy w przyporku pekaja(JAJKA).Cos jest nie tak, to ja mam isc na zakonnice czy co?

Gość gość
To olewaj dupków co za problem ile masz lat autorko?

Gość gość
portki wam teraz takie szyją obcisłe , że chcesz czy nie ale wzrok sam wędruje na wasze śliczne tyłki

Gość gość
Na mnie często patrzą a jak już poznaję to niemal z miejsca słyszę "zróbmy sobie dziecko". A ja dzieci mieć nie mogę. Przygód też nie szukam. Wolę się izolować od mężczyzn, też jestem samotnikiem. Pozrywałam wiele "przyjaźni". Ignoruję wszelkie seksualne podteksty, tym samym jedynie ci co bardziej zdeterminowani są w stanie nawiązać ze mną bliższą znajomość. Oczywiście że to jest instynkt, ale mężczyzna którym ten instynkt rządzi nie jest na odpowiednim poziomie dla mnie. Oczekuję zdecydowanie więcej niż sprawnego kvtasa.

Gość gość
Ja też nie mogę znaleźć normalnej kobiety wszędzie się puszczają, chodzi im tylko o seks, nie chcą założyć rodziny.

Gość gość
Może to właśnie kwestia wyglądu. Ja trafiam głównie na takich, co marzą o założeniu rodziny, słuchają co mówię i łażą ze mną na spacery. Sporo z nich odbiera mnie jako "wrażliwą", choć często jestem wredna.

Gość gość
20;41 Stara baba jestem 34 olewam ale i tak tylko tacy do mnie ciagna, nie wiem dlaczego.Czyzbym nie zaslugiwala na zadnego innego faceta?

Gość gość
Przecież nie każdy facet chce przelecieć dziewczynę.

Gość gość
20;45Tez tak mysle ze chodzi pewnie o wyglad ale ja nie jestem ladna tylko przecietniara i co kazdy by tylko chcial mnie przeleciec i zostawic no a na imprezach to i jeszcze upic.

Gość gość
Niektóre dziewczyny mają seksualność w samych proporcach ciała i oczywiście twarzy.

Gość gość
Nie jesteś taka stara byłaś kiedyś w związku?

Gość gość
Kiedyś mi moja kuzynka powiedziała, że jestem taka że jak się mnie pierwszy raz poznaje to bardzo chce się mnie poznać bliżej, ale kiedy już się mnie pozna to wcale nie chce się utrzymywać ze mną kontaktu. Dlatego zawsze bardzo stronię od ludzi, by ich nie rozczarować i by sama się do nikogo nie przywiązać żeby później nie cierpieć. Bardzo staram się nie narzucać. Te słowa kuzynki mnie w pewien sposób zniszczyły, bo byłam kiedyś bardzo radosną, otwartą osobą. I tak bardzo się w sobie zamknęłam że aż boli. A ta kuzynka była dla mnie zawsze ważna, była autorytetem. Więc przecież nie mogła się pomylić, musiała mieć rację więc jej uwierzyłam że jestem taka beznadziejna.