Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zaden facet nie widzi we mnie partnerki na zone matke?

Polecane posty

Gość gość
hmm nie nie bylam w zadnym dlugoletnim zwiazku, jak widzialam ze ktos chce mnie szybko zaciagnac do lozka szybko zrywalam taka znajomosc i takich sytuacji mialam oj bardzo wiele ,moglabym ksiazke o zyciu napisac.

Gość gość
Oprócz wyglądu może też jesteś zbyt otwarta? Czyli np. człowiek w pociągu pyta, która godzina a ty od razu szczerzysz się od ucha do ucha jakbyś mogła przy okazji dać mu rozkosze całego świata? ;) :D

Gość gość
Po prostu należysz do określonego typu kobiet i niczym tego nie zmienisz, w zakonie też by się tobą interesowali duchowni i myśleli tylko co masz pod habitem. Mam taką sąsiadkę kobitka po 70tce, elegancka zadbana włoski zawsze ułożone i jak to emerytka idzie sobie powolutku a tak oczami strzela po drodze że panów Stachów, Władków i innych zawsze dookoła niej pełno :D

Gość gość
Bo teraz mężczyźni nie chcą wiązać im zależy tylko na seksie ci lepsi są zazwyczaj zajęci.

Gość gość
Większość facetów teraz dąży do szybkiego zaciągnięcia do łóżka, niektórzy nawet myślą, że jak nie chcesz z nimi iść, to nie ma sensu, bo nie ma między wami chemii albo czują się odrzuceni, bo się tobie nie podobają :P często też myślą, że dziewczyna powyżej 25 roku życia to już wie czego chce i jak to się mówi: nie ma czasu na bujanie się za rączkę po parku, zna swoje potrzeby, a tą znajomość potrzeb rozumieją oczywiście jako realizację potrzeb łóżkowych.

Gość gość
Jakoś inne potrafią znaleźć normalnego faceta

Gość gość
20;52 Jakbym czytala o sobie samej.

Gość gość
Nie bądź tak łatwo dostępna, otwarta.

Gość gość
Jakby poszła do łóżka to na drugi dzień byś go nie zobaczyła.

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że atrakcyjność to jakieś 10% wyglądu a reszta to jakieś nieokreślone coś. Nie wiem, błysk w oku, sposób poruszania się, jakaś może wewnętrzna energia specyficzna którą się emanuje...? Nie wiem. Nigdy nie byłam ładna, figurę mam kiepską bo nie dość że z natury jestem niezbyt proporcjonalna to jeszcze aktualnie mam jakieś 20 kg za dużo. Moja twarz jest dość dziwna ze względu na azjatyckie korzenie (nie, nie wszystkie Azjatki a tym bardziej mieszanki są ładne), nic specjalnego, naprawdę. A zawsze faceci mnie zaczepiali. Często słyszałam od koleżanek że mogłabym się lepiej ubierać, malować etc. A ja tego nie robię celowo, bo już i bez tego zwracają na mnie uwagę, a jak się zrobię ładnie to już w ogóle czuję się jak małpa w cyrku.

Gość gość
Wszystkie moje kolezanki znalazly wartosciowych facetow ,na mezow i ojcow a ja przyciagam facetow nie powiem, ale nie chca mnie poznawac,przyjezdzac do mnie chodzic ze mna wszedzie ,na spotkaniach pytaja sie jak rozmiar biustonoszu nosisz albo jaka bielizne masz i same takie pytanie o ilosc partnerow seksualnych i wszystko co zwiazane ze seksem o to pytaja.

Gość gość
@ 20:57 To przykre, że ktoś inny też ma takie doświadczenia. Ale właśnie z tego powodu odrzucam ludzi, trzymam na dystans. A przez to niektórzy bardzo do mnie lgną. A ja bym tak bardzo chciała poznać mężczyznę z którym byłabym w stanie poczuć w związku taką prawdziwą jedność :( emocjonalną, psychiczną :( przecież widzę, że są takie pary, a mnie to nie może spotkać :(

Gość gość
Może masz nietypową mieszankę genów. Z tego może wyjść zdrowe potomstwo. Pewnie mało która kobieta ma podobny zestaw genów/feromonów/rodzaj zapachu i tych innych cudów fluidów, w które nie wiadomo czy wierzyć. Tak czy siak jest to rodzaj jakiejś reprodukcyjnej wyjątkowości. Taka moja teoria.

Gość gość
Dziewczyno, której kuzynka kiedyś coś tam powiedziała. Nawet jeśli na danym moment było to prawdziwe, to pewnie już minęło kilka lat, a z tego co wiem, to większość ludzi w tym czasie się zmienia. Poza tym ciekawe jest to, co ciekawi kogoś, więc nigdy nie wiadomo czy komuś przypasujemy, nie zakładaj tego z góry :)

Gość gość
"A ja bym tak bardzo chciała poznać mężczyznę z którym byłabym w stanie poczuć w związku taką prawdziwą jedność smutas.gif emocjonalną, psychiczną smutas.gif " x Wiesz co, ja nie działam na mężczyzn tak seksualnie, ale i tak nie spotkałam prawdziwej jedności ;)

Gość gość
Nastepny przypadek siedzial w ogrodku piwnym facet naprzeciwko mnie gapil sie gapil potem podszedl rozmawialismy poszlismy na spacer a on w parku chcial mnie zg****ic seks wymusic juz mam tego dosyc!Cos jest nie teges.

Gość gość
Jak się taki facet na ciebie gapi to zrób minę jakbyś właśnie widziała przemoc wobec małego pieska, to od razu zaczai, że sobie tego nie życzysz.

Gość gość
Nie łazi się w krzaki z nowo poznanymi facetami, no ale to chyba jakieś prowo.

Gość gość
Nie zadne prowo .dlaczego jak ktos pisze o zyciu ,to zaraz prowo ale racja ,po kiego ja z nim poszlam tam gdzie on chce ,a on o jednym tylko myslal.

Gość gość
A to sama też siedziałaś na piwku?

Gość gość
No sama bo kompletnie nikogo nie mam a jak sie nie ma to chodzi samemu jak taki cymbal brzmiacy.

Gość gość
No sama bo kompletnie nikogo nie mam a jak sie nie ma to chodzi samemu jak taki cymbal brzmiacy. x Heh, samotna kobieta w ogórku piwnym to rzadkość, nie ma co się dziwić, że jakiś niewyżyty koleś myśli po swojemu "pewnie szuka bolca".

Gość gość
A skąd jesteś? Bo mam podobną przypadłość, możemy chodzić razem na piwo :D

Gość czuły facet Adam
gdzie te fajne kobiety? ja trafiam na same suki, pomocy

Gość gość
Eh widze ze samotne kobiety ktore chodza wszedzie same sa obiektem pozadania seksualnego i moga czasem pasc ofiara ,bo samotna kobieta szara myszka jest odbierana w sposob taki ,ze szuka przygod wrazen .szkoda gadac.