Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a u t o r

Nie każdy facet to zbok i nie każdy taki temat to prowo.

Polecane posty

Gość a u t o r

Ponieważ przewidywałem z dużą dozą prawdopodobieństwa, że temat zostanie uznany za prowokację dlatego planowałem początkowo podpisać się jako kobieta - matka. Zrezygnowałem jednak z tego. Nie będę tu robił szopek i przebieranek. Chcecie, wierzcie. Nie chcecie, nie wierzcie. Jestem ojcem prawie dwóletniej córki. Przed paroma chwilami skończyło się jej kompanie. Wygląda to w ten sposób, że najpierw pozwalamy córce na kwadransową zabawę. Siedzi sobie w wanience, chlapie się jak chce, przelewa wodę z wiaderka do wiaderka, itd. Ja w tym czasie siedze na zamkniętym sedesie, gram na telefonie i zerkam czy wszystko z małą ok. Dopiero po tym czasie żona przychodzi, sprawdza łokciem temperaturę wody, dolewa cieplejszej i zaczyna się właściwe mycie. Ja jestem już wolny. Jednak podczas mego doglądania zauważyłem pewną niepokojącą rzecz. W zasadzie to nie wiem czy niepokojącą. Może to nic takiego. Otóż córka często sięga ręką między nogi. Gdy pierwszy raz to zauważyłem sądziłem, że może szuka zabawki na dnie. Jednak zaraz stało się jasne, że to nie zabawka. Jawnie grzebie sobie paluszkiem w cippce. Nie panikuję wtedy, nie chwytam za rękę każąc natychmiast przestać, nie powtarzam, że to "be" tylko zwyczajnie odwracam jej uwagę na co innego. Np. podaję jakąkolwiek zabawkę i wtedy sama wyjmuje rączkę spomiędzy ud aby po nią sięgnąć. Niestety zjawisko powtarza się dość często. Przez miniony kwadrans wystąpiło czterokrotnie czyli częściej niż raz na 5 minut. To daje do myślenia. Powiedziałem o wszystkim żonie i poprosiłem, by sprawdziła czy po prostu nie swędzi ją coś tam, czy nie ma jakiegoś zaczerwienienia albo coś. Okazało się, że nie ma. Ciipka czysta. Zostaje jedna możliwość masturbacja. Podobno nawet 2-latki potrafią niechcący odkryć swery erogenne i sięgają w te miejsca mimo, że nie rozumieją natury zjawiska. Zdaje sobie sprawę, że poruszanie takiej kwestii na kafeterii, gdzie jest pełno zboków, niedojepów i lewaczek, jest cokolwiek ryzykownym posunięciem. Ale liczę, że w powodzi debilnych odpowiedzi, hejtów i oskarżania mnie o prowo i pedofilię, znajdzie się jakaś sensowna wypowiedź co dalej robić z tym zjawiskiem jeśli zacznie się nadal powtarzać. O lewaczkach wspomniałem nie bez kozery więc jeśli jakaś progenderwa faminazistka zamierza odpisać, że to normalne zjawisko i należy pozwolić, żeby się córa palcowała (sorry za zwroty ale takich odpowiedzi też się spodziewam), to zgóry dziękuję, proszę się nie trudzić. Ja wiem, że w niemieckich podręcznikach do gender piszą o masturbacji dzieci, a nawet zachęcają rodziców aby pomagali odkrywać ich seksualność, czyli zachęcają wprost do praktyk kazirodczych, ale ja jestem NORMALNYM POLAKIEM więc proszę mi nie wyjeżdżać z chorą lewacką ideologią gender. Zrozumiano? Sorry za ostre postawienie granic ale to konieczne by nie było niedomówień.

Gość a u t o r
* Sorry też za byki typu kompać i swery. Oczywiście powinno być kąpać i sfery.

Gość gość
Nie trzeba nic doradzac bo sam wybrales dobra metode zeby nie krzyczec i nie zabraniaxc dziecku tylko skupiac mu uwage na czym innym i samo przestaje.

Gość gość
To jest normalne zachowanie. Dziecko poznaje swoje ciało i jego reakcje, oczywiście nie ma mowy o masturbacji takiej jakiej doznają dorośli. Dziewczynka uczy się swojego ciała, jest dla niej nowością. Nie tępcie tego bo wyrośnie z niej nieszczęśliwa kobieta, która wstydzi się swojego ciała, krocze uważa za brudną i wstydliwą część ciała a tematy cielesności i seksu za tabu.

Gość gość
Jak już się oswoi z tym co gdzie ma to zajmie się czymś innym.

Gość gość
Mnie się wydaje, że tylko kiedy to będzie się przedłużać to trzeba reagować bo być może ona sobie w ten sposób rekompensuje jakieś "straty" czy "stresy" a dorosły tego nie wyłapuje. W końcu jakąś dziecięcą przyjemność z tego ma, robi to bo jej się podoba. Przyszło mi do głowy, ze może zwyczajnie się nudzi w tej wanience ?

Gość gość
No ale przepraszam normalny polaku to jak w koncu to jest normalne zachowanie czy nie? Bo najpierw twierdzisz ze tak a pozniej ze nie :D A tak na serio to sam znalazles wyjscie z sytuacji odwracajac jej uwage. Zawsze mozesz tez jak kazdy prawdziwy polak zakazac jej sie tam dotykac i niech sie wstyd******oncu to grzech, jeszcze wyrosnie Ci na jakas lafirynde ktora nie daj boze czerpie przyjemnosc z seksu. Pozdrawiam, feminazistka.

Gość gość
No i co z tego że się dotyka? To normalne. Ty tego nigdy nie robiłeś?

Gość a u t o r
Niesamowite. Same normalne odpowiedzi. I to gdzie? Na kafeterii! Jestem pod wrażeniem. Dziękuję wszystkim :) Jak widać czasem warto uczciwie jasno postawić sprawę.

Gość a u t o r
@ gość dziś Zawsze mozesz tez jak kazdy prawdziwy polak zakazac jej sie tam dotykac i niech sie wstydzi/ w koncu to grzech, jeszcze wyrosnie Ci na jakas lafirynde ktora nie daj boze czerpie przyjemnosc z seksu. x Po pierwsze, Polak i Boże pisze się z dużej litery. No, chyba, że masz na myśli bożka wystruganego z patyka. Po drugie, absolutnie nie mam zamiaru dopuścić do sytuacji, gdy intymne partie ciała będzie traktowała jako coś wstydliwego. Ciało to ciało. Dar od Boga. Zwróciłem kiedyś uwagę teściowej, bo jak nas odwiedziła, a córka była akurat naga, to teściowa wykrzyknęła radośnie "Ale piękny nagusek. O, psiitkę widać, ale wstyd, wstyd, wstyd..." i zaczęła palca strugać w jej kierunku. Zasugerowałem grzecznie, że to nie jest żaden wstyd i nie należy dziecka przyzwyczająć, że psiitka to coś gorszego. Organ jak każdy inny. Po minie widziałem, że teściowa nie jest przekonana do mojej argumentacji ale na szczęście więcej tak nie robiła. x @ Pozdrawiam, feminazistka x Również pozdrawiam. Prawicowiec. 🖐️

Gość gość
To normalne. Ja mam synka w wieku twojej córci, i on rowniez w czasie kapieli dotyka siusiaka. Nie widze w tym nic dziwnego. W czasie kapieli dziecko jest rozneglizowane wiec ma swobodny dostep do tej czesci ciala.

Gość Linnnnnn
A co ja mam powiedziec jak mam i syna i corke 11 i 9 lat i dotykaja sie nawzajem? Nie wiem juz jak im tlumaczyc nic nie dociera mozesz tolkotwac i tolkowac do l glow a oni przytakna obiecaja ze wiecej nie beda a za jakis czas znowy to samo.

Gość gość
oczywiscie ze to prowo pisane przez kobiete

Gość gość
A wy jak zrobiliście sobie dzieci to pierwszy raz w życiu dotykaliście swoich narządów płciowych ? A może miało to miejsce dopiero w wieku nastu lat jak dotkneliście te miejsca ?

Gość gość
Prawicowiec pedofil. Ciekawe po co sie przygladasz jak corka jak to nazwales pięknie palcuje sie ? Zboku smierdzacy

Gość Linnnnnnnn
Chyba nie zrozumialas co napisalam oni maja 9 i 11 lat a jemu stoi wiec nie chodzi tu o dotykanie z ciekawosci

Gość gość
Wystarczy miec podstawowa wiedzę o fizjologii dzieci na różnych etapach rozwoju biologicznego,by nie zakładac takich oczywistych tematów.

Gość gość
Fajny taki prawicowy tatuś, córka musi mieć dużo zabawy z tobą i twoim telefonem :) tradycjonalista :)

Gość gość
pisowski kretyn nie rozumie ze masturbacja to normalna rzecz i nie nalezy sie bezczelnie gapic tylko pozwolic dziecku na odkrywanie wlasnego ciala mam znajomych z norwegii ktorzy kupili nastoetniej corce wibrator na urodziny bo tam nikt nie robi afery z takich rzeczy ale w polsce wciaz kler i ciemnogrod krytykuje gender

Gość gość
mam znajomych z norwegii ktorzy kupili nastoetniej corce wibrator na urodziny x Wybacz, brzmi jak kazirodztwo :O To ja już wolę polski "ciemnogród"

Gość gość
Obrzydliwy temat załozony przez oblecha, niby niewinnie, z prostota, niby uczciwie, niby z troska. Chetnie zgłosiłabym na policje. Mam dwuletnie córki blizniaczki i przewaznie własnie maz je myje, bo mnie boli kregosłup. Nie robimy im zadnych kapieli w wanience ani nie przygladamy sie siedzac na sedesie :o To sa juz duze dzieci, normalnie stoja pod prysznicem na antyposlizgowej macie, pomagaja sie namydlic pianka dla dzieci, potem maz spłukuje z ich pomoca (ucza sie przy tym samodzielnosci), a ja juz wycieram, kremuje i pomagam sie ubrac w pizamke. Znaja nazwe kazdej czesci ciała, pupa to dla nich tak samo normalna rzecz jak brzuszek, cycusie, noga, raczka, buzia, ucho.

Gość gość
Obrzydliwy temat załozony przez oblecha, niby niewinnie, z prostota, niby uczciwie, niby z troska. Chetnie zgłosiłabym na policje. x Więc złgoś. Śmiało. Weź telefon, wykręć numer i zgłoś. Nic nie stoi na przeszkodzie. Obawiam się jednak, że jak na komisariacie przeczytają co napisał Autor i co sama napisałaś to nie po autora przyjecie policja tylko po Ciebie katertka. Z kaftanem bezpieczeństwa.

Gość gość
"normalne części ciała jak..... cycusie..." :O a co z myciem dokładniejszym przestrzeni między wargami sromowymi i o***tu? Przecież tam się zbiera brud. Dziecko po wierzchu namydlone nie umyje się dokładnie :O

Gość gość
A ja bym dodatkowo zbadała mocz. Moja córka zaczęła się tam łapać jak miała zap.dróg moczowych a co jest najlepsze nie zglaszala że coś ja tam boli.

Gość a u t o r
Dzięki za radę z tym moczem. Może to rzeczywiście przyczyna tkwi gdzieś wewnątrz. Dziś próbowaliśmy sadzać dzieko na nocniczek i niestety znowu było to samo. Ona się tam tak jakby drapie (?), jakby coś swędziało, nie wiem. Na zewnątrz wszystko jest czyste ale może to coś wewnątrz? Przebadamy mocz.

Jak ją drapie więc warto to sprawdzić czy nie ma infekcji, jak wszystko ok to pewnie czysta ciekawość, dla takiego dziecka to przecież nie temat tabu tylko jego ciało, najpierw odkrywa rączki, potem nóżki, a potem inne części ciała ..no przecież coś jest to trzeba to zbadać :)

Gość a u t o r
@ gość dziś pisowski kretyn nie rozumie ze masturbacja to normalna rzecz i nie nalezy sie bezczelnie gapic tylko pozwolic dziecku na odkrywanie wlasnego ciala mam znajomych z norwegii ktorzy kupili nastoetniej corce wibrator na urodziny bo tam nikt nie robi afery z takich rzeczy ale w polsce wciaz kler i ciemnogrod krytykuje gender x Wiesz, miałem Cię zapytać po kiego grzyba napisałaś o tym wibratorze skoro już na wstępie prosiłem o darowanie sobie genderowskich komentarzy. Miałem odpowiedzieć Ci paroma docinkami, miałem obśmiać te wasze lewacko-genderowe nauczaniu dzieci seksu, chciałem obśmiać Ciebie. Ale wiesz co? Nie muszę Cię obśmiewać. Sama się skompromitowałaś stawiając za wzór rodziców, którzy kupują córce wibrator na prezent. Przecież to chore, nie widzisz tego? To jest tak chore, że przez moment podejrzewałem, że to jest jakiś celowy prowokacyjny wpis. Żeby wsadzić kij w mrowisko. Szybko jednak skonstatowałem, że przecież lewactwo chce narzucić taki styl nauczania gender. W Niemczech wydano broszurkę dla rodziców z zaleceniami jak należy palcem stymulować łechtaczkę dziewczynki, aby pokazać jej przyjemność z tego płynącą. Zalecenia były tak szokujące, że nawet w tak zlewicowanyn i zdebiliwaciałym społeczeństwie jak Niemcy, została ta broszura oprotestowana przez rodziców i tamtejsze Min. Edukacji zdecydowało się wycofać książeczkę. Ale wycofać tylko z wersji papierowej, bo w internecie nadal jest ona dostępna. Mówili o tym w "Rozmowach niedokończonych" w Radiu Maryja. Oczywiście zaraz wyzwiesz mnie od ciemnogrodu ale - jak ktoś wyżej słusznie zauważył - lepiej już być w polskim ciemnogrodzie, gdzie obowiązują normalne zasady, niż być w nowoczesnej zdebiliwaciałej unii, gdzie rodzice nie tylko kupują dzieciom wibratory ale sami kazirodczo pubudzają dzieci. Tfu, chore... Dziwi mnie tylko jedno. W moją stronę poleciały już epitety typu pedofil, w Twoją nie poleciał żaden. Dziwne. Mam nadzieję, że to nie dlatego, że jesteś tu popierana, bo to by oznaczało, że lemingowe ogłupienie polskiego społeczeństwa jest większe niż się spodziewałem.

Gość gość
To ja od tego badania moczu. Tak myślę że może niech żona sprobuje ja po kąpieli ja podmyc tamtum rosa. To jest dobre na wszystko typu pieczenie,swędzenie a jak córce nic nie jest to jej też nie zaszkodzi. Jak moja córka miała uplawy po zap.dróg moczowych to wyleczylam ja właśnie tantum rosa ( 1x wieczorem po kąpieli przez ok 4 dni, polać roztworem przyzadzonym z 1 saszetki ) plus wszystkie majteczki wyprać w wysokiej temp.w jakimś proszku dla dzieci. U nas pomogło. Ale przede wszystkim badanie moczu.

Gość gość
autor=kretyn

Gość gość
Autorze dziwnym trafem to ty caly czas nawiazujesz do masturbacji. Kazde małe dziecko jak jest nago, dotyka sie w intymne miejsca, a twoje zainteresowanie tym tematem jest wrecz niezdrowe. A jak sie córka drapie, to zbadajcie mocz i tyle, a nie dopatrujesz sie masturbacji.