Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek2772

Moja dziewczyna woli psa niż mnie

Polecane posty

Gość Marek2772

Więc tak bardzo kocham swoją dziewczyne i jest nam razem dobrze. Ale ona jak miała 19 lat przeprowadziła się z poznania do gdyni bo jechała na studia. Jej rodzice moją mnóstwo pieniędzy więc na czas studiów płacą jej za mieszkanie a ponieważ martwili się o nią jak wyjeżdżała kupili jej tresowanego, szkolonego do obrony rotwailera. Ja mam uczulenie na sierść psów więc musimy spotykać się u mnie . Kiedy jej powiedziałem żeby sprzedała tego kundla wyzwła mnie od najgorszych i powiedziała że prędzej ze mną zerwie niż odda tego psa. Co robić?

Gość gość
I ma racje .

Gość Adam2772
Jak to ma racje ? Pies jest ważniejszy niż ja?

Gość gość
Widocznie ważniejszy. Teraz juz wiesz ze musisz szukać dziewczyny bez zwierzaków :-)

Gość gość doświadczony
Adam2772 dziś xx załóż kamerke u niej w domu, zobacz jak pies rooocha i pocwicz tak samo na lalce:classic_cool: Nie obiecuje ze psa od razu wyrzuci ale przynajmniej bedziesz konkurecyjny, na razie nie masz szans :-D

Gość gość
pies to nie krzesło, które się kupuje i sprzedaje oczywiście że dziewczyna ma rację, przyjaciół i członków rodziny się nie sprzedaje albo lecz uczulenie, albo zmień dziewczynę