Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

jestem naprawde zajeebistym palkerem a nie mam na kompa

Polecane posty

Chce se grac w path of exile. Ja w ogole na nic nie mam xd. Pojde do pracy i bede zapieerdalal na billa gatesa xdd

Gość Opole Wrocław Katowice
Tu psycholu byłeś? wojewódzki szpital neuropsychiatryczny im św Jadwigi Śląskiej ulica wodociągowa 4 Opole? Opole jest na południowym zachodzie polski nad rzeką o nazwie Odra niedaleko Wrocławia i Katowic 60 km od gór i 60 km od granicy z Czechami

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Zapamiętałeś że opole jest miastem wojewódzkim w województwie opolskim na południowym zachodzie polski nad rzeką Odrą niedaleko Wrocławia i Katowic 60 km od gór i granicy z Czechami? Zapamiętałeś już to głupku?

Ja jak mam robic biznesy na grach hack n slash, typowy farming, to musze nsjpierw na kompa uzbierac. A jedynego kompa jakiego mam to do diablo 2. Leveling services, rushing na to wszystko mam ochote tylko ze potrzeba postaci odpowiednich. Pal smit na ut i annihilusy, czarodziejka na classicu do taxi, barbarzynca do chaos runow i trap asska do grania 4 fun. A na to wszystko potrzeba troche wysilku. Wylevelowac postac do 80 na hardcore to nie zaden wyczyn, gorzej z itemami. Ja kiedys poznalem ziomka na jednym forum co co lige w path of exile wyciaga po 2000 dolarow xd. Nawet mnje zapraszal do siebie do wroclawia kilka lat temu na granie xdd... nie mam tera mozliwosci kontaktu ehh... wiec kvrwa zaczynam liczyc na siebie. A na perkusjk nje gram bo soe uzaleznie kvrwa. Z moimi umiejetnoscismo to latwo zwariowac. Wczoraj gralem cryptomnesie przez 3 godziny i potem reszte dnia mi sie rece i mogi trzesly. Pojade do anglii i gdzie bede gral, jak tam tylko majsc proby czy koncerty gram. Pezejeebane jest to zycie p********e producenci komputerow generuja grube milisrdy dolarow rocznie a ja kvrwa nawet 400 dolcow na kompa nie mam.