Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale sie wkurzylam

Polecane posty

Gość gość

wchodzę do sklepu, a tu młode dziewczyny (dzieci 13-15 lat) atakują ze zbiórką pieniędzy i żywności dla PCK, no nie, kuźwa, za za pieprzenie sie i rozmnażanie rozdają młodym po 500+ a dla potrzebujących żebrzą, miałam ochotę opieprzyć te dziewczyny, niech się odsuną trochę od drzwi bo wejść nie można do tego jak żebrzą to niech walą do szydłowej, ona ma w cholerę pieniędzy kiedy za darmo daje 500+, no ale co te dziewczyny winne, być może dostają ich rodzice za darmo 500+ no to żebrzą aby inni dali.

Gość gość
Ja po prostu nie daję, mówię, że dziękuję, że nie dam, ulotek nie biorę nawet. Nie lubię takich akcji, na zwierzęta mogę dać albo na niepełnosprawnych, ale ludzie zdrowi, niepracujący, niech se radzą sami, choćby z głodu zdychali całą rodziną, razem z dzieciorami, jak se naklepali. Oby 500+ upadło szybko, co by wszyscy roochacze się ocknęli, jak już troje kolejnych małych patoli naklepią. I wtedy będzie BIDA :D :D

Gość gość dobra rada
Lecz się wariatko.

Gość gość
Nie chcesz to nie dawaj a po co to komentować

Gość gość
cholerny rząd, oby odcierpiał leżąc w bólu biedę tych schorowanych ludzi nie mających 500+, o to się modlę, boże gdzie jesteś, pozwalasz na taką patologię, młodych, zdrowych pały i do roboty, jak nei stać to c nie musza sie rozmnażać,nawet papież powiedział, ze nie powinniśmy się rozmnażać jak króliki

Gość gość
Lecz sie czlowieku

Gość gość
ty się lecz na głowę, bo widać, że umiesz tylko sie rozmnażać, bo ma się tyle dzieci na ile stać

Gość gość
Dajcie już spokój.

Gość gość
zgroza, pieniądze winny być przeznaczone na pomoc dla chorych a nie dla chorych żebrzą, ciągle tylko SMS itp. aby wspomóc leczenie a za pieprzenie sie dają 500+, cholerny rząd. Nie dam teraz grosza, niech tylko ktoś sie teraz do mnie zwróci, od razu opierdolę.

Gość gość
też uważam, że pieniądze za darmo to należą się tylko i wyłącznie chorym osobom