Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradze wam, jaki jest najwazniejszy wyznacznik atrakcyjnosci faceta, nie wiecie

Polecane posty

Gość gość

tego. Od tego zalezy 90 procent sukcesu z kobietami. Nie jest to ani wyglad twarzy, ani wzrost, ani nawet pieniadze, wladza, pozycja, silna psychika. Jest to cos co stoi jeszcze wyzej od tych czynnikow. Jesli to cos posiadacie to ZAWSZE zaroochacie, chocbyscie byli oblesni, biedni bezdomni, mieli 150 cm wzrostu, byli ostatnimi c*****i i mieli penisa 10 cm. Tym czynnikiem i kluczowym atraktorem na kobiety sa WLOSKI DO GORY. Tak, dobrze slyszeliscie, chodzi o te zj****a, pedalska fryzurke z wygolonymi bokami i wlosami podniesionymi u nasady. Nie ogarniam dlaczego, ale jestem na 100 procent pewien, ze ta jeeepana fryzura jest wazniejsza od wszelkich innych czynnikow i jesli ja macie to zawsze jakies tam powodzenie bedziecie mieli, chocbyscie byli do niczego na wszelkich innych plaszczyznach. Pisze to serio, nie robie sobie jaj. Nie znajdziecie faceta z taka fryzura, ktory nie mialby jakiegos tam powodzenia i chocby jednej laski wloczacej sie za nim. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ale to jest kluczowy czynnik, wazniejszy dwa razy od wszystkich pozostalych.

Gość gość
jak moge miec wloski do gory jak lysy prawie jestem:(:O?

Gość gość
13:04 No to masz przejepane...

Gość gość
wiem ze juz nigdy nie zaroocham:( a moze jakas pani ulituje sie nad biednym zuczkiem?:)

Gość gość
ja prdle, myślałem że już żaden idiotyzm opublikowany na tym forum mnie nie zaskoczy... :o ale jak widzę, byłem w błędzie. k****, człowieku ty sam wymyślasz te brednie czy jakieś prochy w tym celu zażywasz?

Gość gość
Krotko --facet ms byc troche ladniejszy od diabla.

Gość gość
ale wtedy z*****asz k***wke .. A jak jestes ladny to z*****asz kazda , nawet supermodelkę

Gość gość
"Jesli to cos posiadacie to ZAWSZE zaroochacie, chocbyscie byli oblesni, biedni bezdomni," Taa, zwłaszcze bezdomni:D Człowieku, lecz się

Gość gość
Jakie włoski do góry, co ty ćpiesz? Najwięcej powodzenia mają typowe chamki i wulgarne prostaki, krórzy wprost zapytają czy się laska róócha, albo bezczelnie za dóópę złapią itp. Baby będą się przed tym bronić, krzyczeć, że taki burak to jedynie z liścia może dostać itp, ale niestety takie są fakty. Wiem z autopsji i wieloletnich obserwacji.

Gość gość
gość dziś ten pan ma racje dajcie mu wodki:D

Gość gość
ja faktycznie mam od dziecka i od jepania już jepa mnie boli i opędzić się nie moga i ganiajo mimo że mam 88 wiosen

Gość gość
13:17 Jedno i to samo!

Gość gość
zmyła wam sie tera z podniecenia fryz unosi a baby leco leco bo lubio upiora co mu staje włos bo jak włos staje to i kindybał nie gorzy

Gość gość
a ja sobie teraz wlosa stawiam bo nic innego juz mi nie staje;)

Gość gość
13-04 Moze pociesze-- Na MADREJ glowie wlosy nie trzymaja sie.

Gość gość
babom wszyćko się z jednym kojarzy stoi włos to jest gotowy bo mu się aż włos na głowie zjeżył ale musiałam na ni zrobić piorunujące wrażenie i gotowa.