Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwotok podczas okresu..?

Polecane posty

Gość gość

Mam tylko 14 lat, ostatnio na wf robiliśmy brzuszki na czas bez rozgrzewki ( !! ) i mam teraz straszne zakwasy na brzuchu, dzień potem w szkole dostałam okresu, zawsze mam skrzepy ale tego samego dnia wieczorem było ich strasznie dużo, w nocy zalałam całą największą podpaskę z naturelli i mi jeszcze przeciekło, rano założyłam również dużą, potem przespałam się w dzień może z godzinę wstaję i czuję że muszę zmienić największą podpaskę była cała zalana, a dokładniej bez skrzepów tylko dużo strasznie rzadkiej krwi, jest i trochę słabo ale nie wiem czy z utraty krwi czy ze strachu już, nigdy nie miałam czegoś takiego, zawsze w nocy dużą podpaskę nie zalewałam całej, w dzień średniej wielkości zmieniałam co około 4 godziny, dodam że to drugi dzień. ( tego dnia mimo że obfite to nie aż tak i miałam skrzepy ) a miesiączkuję od ponad dwóch lat. Teraz jestem sama w domu. Co robić? Mówić mamie? Co to wgl jest?

Gość gość
a jak wygląda rozgrzewka przed brzuszkami?

Gość gość
Przed brzuszkami powinno się chociaż pobiegać a nie po 6 godzinach siedzę i iść i zacząć robić brzuszki na czas. A tak właśnie było.

Gość gość
bieganie nie "rozgrzewa" mięśni brzucha, które używasz podczas robienia brzuszków.

Gość gość
W każdym bądź razie po 6 godzinach nagle zaczęłam robić brzuszki. A co z moim okresem? Boje się i nie wiem co robić

Gość gość
jak zmieniasz podpaske co 4 godziny to nie jest krwotok nawet to nie jest obfite krwawienie jak ja mam okres to podpaske zmieniam co pol godziny albo godzine

Gość gość
"w każdym razie" albo "bądź co bądź" po prostu okres skończy Ci się szybciej. zamiast 5dni będzie trwał 3

Gość gość
jakbys miala krwotok to lala by sie krew ze bys nie zdazyla podpasek wymieniac

Gość gość
Zawsze zmieniam co 4 godziny teraz po godzinie zalałam podpaskę dużą, krew była bardzo rzadko i zabarwiona na czarno.. Proszę czytacie dokładnie

Gość gość
nie myl krwotoku z obfitym krwawieniem , a jak tak bardzo sie boisz to powiedz matce