Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę się wyprowadzić od ojca psychopaty ale nie wiem jak sobie poradzę!!!

Polecane posty

Gość gość

Ojciec tylko chodzi, drze się , wyzywa mnie i matkę od idiotek. Wczoraj do mnie powiedział, że jestem taką samą suką jak matka a kilka dni temu próbował zgwałcić mamę, nie było mnie ani brata w domu ale mama go szybko uderzyła tam gdzie trzeba i uciekła z domu. Najgorsze jest to, że mój brat kocha mamę, ale jej nie wierzy, ojciec ma jedno wytłumaczenie: wasza matka brała ode mnie całe życie pieniądze. Ja postanowiłam odizolować się całkowicie od niego. Sama wychowuje syna i chce, żeby mój syn wychowywał się w normalnym domu bez awantur. Dzisiaj powiedziałam mamie, że się wyprowadzam a ona jak chce może albo żyć tak jak chce, albo iść ze mną. W dodatku znów usłyszałam kilka przykrych słów od taty: samotna panna z dzieckiem nie poradzi sobie, od razu wypominając kto będzie dzieciakowi płacił lekcje angielskiego, basen, karate? powiedziałam mu, że nic od niego nie chce. W dodatku kiedyś obiecał mojemu synowi wycieczkę za granicę, na przyszły tydzień (bierze dzieci brata) a ja powiedziałam do dziecka, że nigdzie z dziadkiem nie pojedzie to się obraził na mnie bo jego kuzyni mogą jechać a on nie, poza tym jeszcze dostał jakieś gry i książki od dziadka, które kazałam mu oddać. Teraz już mija kilka dni odkąd dzieciak się nie odzywa a ojciec zadowolony, wypalił z tekstem widzisz co narobiłaś, ja mam pieniądze i władzę, nad tobą, nad moim bratem (bo utrzymuje całą jego rodziną) i nad moją matką.

Gość gość
A gdzie ojciec twojego dziecka?

Gość gość
to sobie dzieci wychował, że pasożytów musi utrzymywać...

Gość gość
Odszedł ode mnie, w sumie to go zostawiłam ale to również przez ojca. Tata mojego syna okazał się gejem, ja chciałam odejść od niego ale chciałam, by mój syn utrzymywał z nim kontakt ale mój ojciec się nie zgodził, dodatkowo się tylko wściekł. Potem jak urodziłam musiałam spełnić warunki pozostania w domu.

Gość gość
ha ha ha, a babce co pisałą, że facet po 16 latach se przypomniał o dziecku bo z zoną nie mają dzieci to pisały że to prowo, a tu gdzie te damy od demaskowania prowokacji?

Gość gość
ojciec ma rację, matkę utrzymuje a teraz i was, ja pieprze, takich mieć próżniaków w domu