Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkolanka lub nauczycielka to idealny materiał na żonę

Polecane posty

Gość gość

Kocha dzieci i ma odpowiednie wykształcenie, a dodatkowo pewną pracę w budżetówce, czyli przywileje i wakacje. Gdzie taką poznać? Przecież nie będę chodził po przedszkolach i szkołach, bo wezmą mnie za pedofila.

Gość gość
Zgadzam sie. I pracuje w miare normalnych godzinach.

Gość gość
a która by cię chciała? za wysokie progi!

Gość gość
Jak dla mnie za mało zarabia. Jestem lekarzem, moja żona musi zarabiać minimum 10 000 zł

Gość gość
Tam pra uja albo swietoyepliwe, tylko po bozemu pod kolderka dwa razy w miesiacu albo koorfiszcza szukajace co miesiac innego jelenia :D

Gość gość
19:10 genialna teoria :D masz tego więcej?

Gość gość
oj mam, byscie sie zdziwili jaki burdelowy i zakonnice sa zatrudniane w przedszkolach :D

Gość gość
Faktycznie idealny materiał na żonę i przyszłą matkę, gdyż ma dużo wolnego na prowadzenie domu i wychowywanie własnych dzieci.

Gość gość
Nauczycielka dobrym materiałem na żonę? Chyba że uczy klasy 1-3, bo te co uczą starszych często są znerwicowane i niejedna uzależniona jest od alkoholu lub relanium :P

Gość gość
a katechetki też dobre na żonę,=? w końcu też nauczycielki i to czasami lepsze od innych

Gość gość
katechetki są brzydkie, a tą co miałem w podstawówce to była lesbijka :P

Gość gość
a masz dowody na to, że była lesbijką? bo swoje przypuszczenia, to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić...I że w twojej szkole nie była najpiękniejsza, to nie znaczy, że w innych szkołach nie ma ładnych i pięknych

Gość gość
Zbieranie dowodów było niepotrzebne skoro po szkole widziało się ją spacerującą i całującą się z nauczycielką historii :P

Gość gość
no pewnie z racji imienin w policzek

Gość gość
a potem się obudziłem

Gość XXXV
Jeśli to ma wziąć na siebie wszystkie obowiązki domowe i to jej nie przeszkadza to ok. 00 Bo te wszystkie nauczycielki i przedszkolanki strasznie słabo zarabiają - co najwyżej na waciki. A że nauczycieli mianowanych jest od groma to szybko nie awansują w strukturach. Prędzej zostaną zwolnione a szkoła/przedszkole zatrudni nowe.

Gość gość
nauczycielki są głupie i wredne

Gość gość
Kocha dzieci ? Dobre sobie . 3/4 nauczycielek nie jedt z powolania , a tylko te z powolania kochaja dzieci . Reszta to beznadziejne nauczycielki , bez podejscia i czesto bardzo nie lubiace dzieci , przynajmniej jezeli chodzi o uczniow .

Gość gość
I zapomnieliscie dodać że nic nie robią i biorą pieniądze. Kole Was dziwnie w oczy. Zapraszam do mojej szkoły. Po tygodniu porozmawiamy

Gość XXXV
Co robią to robią, ale zarabiają marnie, więc nie ma co liczyć, że to co przyniosą do metaforycznego stołu to pieniądze. Wypadałoby więc, żeby nadrabiały czym innym.

Gość gość
Ilu tu materialistow :p

Gość XXXV
Do ut des. 000 Jakby kobiety leciały na niewyględnych, leniwych gołodupców.

Gość gość
Przedszkolanki to czesto stare panny

Gość gość
no nie wiem - moja matka to nauczycielka, stary do dizisiaj nie moze na nią patrzeć:) Ci ludzie mają jeden postawowy problem - gdy są w domu,to nadal myślą że są w pracy:)

Gość gość
to idealny materiał na domowego terrorystę bo k***a musi być idealnie i nie toleruje sprzeciwu.taka pani co jest najmądrzejsza na świecie bo jest nauczycielką przecież.

Gość gość
znam taką pracowała 8 godz, tygodniowo a jaka ona zmęczona była że ho,ho !!!!!! i jest .k***a niech idzie do fizycznej to dopiero zobaczy zmęczenie....

Gość gość
blefrzy to zje....na nacja - są nie do życia, ich trzeba izolować

Gość gość
najwięcej pier...la a najmniej robią - udają wielce zmeczonych,tyle że tylko oni mają najwiecej wolnego w przeciągu roku spośród wszystkich ludzi - kto ma wakacje,święta niepaństwowe,ferie itp wolne? Do roboty leniwe mendy -8 h tygodniowo a udaje męczennika - i jeszcze o podwyżki walczą... za co? puytam się? Po górnikach,urzędasach i innych budżetówkowych nierobach najbardziej pasożytnicza kasta w kraju.

Gość gość
Każda nauczycielka jaką znam ma na maksa zryty baniak. Wk*****ają głownie tym, o czym tu ktoś wspomniał - chcą wychowywać i pouczać wszystkich wkoło, nawet dorosłych ludzi. Są wk*****ające i na maksa żałosne. Do tego leniwe i roszczeniowe z jakimś chorym poczuciem wyższości i misji do spełnienia. Nie wytrzymałbyś z taką na dłużej.