Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy gdy mężczyzna interesuje się moimi problemami?

Polecane posty

Gość gość

Z pewnych powodów nie będziemy nigdy razem. A on pomaga i wspiera i interesuje się osobiście chociaż nie musiałby tego robić?

Gość gość
Wiem, ze jest miły i empatyczny, ale wcale nie musi wszystkiego osobiście nadzorować i sprawdzać a jednak w moim przypadku to robi. I to nie pierwszy już raz.

Gość gość
Czy facetowi chciałoby się specjalnie gdzieś jechać żeby tylko sprawdzić te jej sprawę ? Czy musi mieć inne powody do tego.

Gość gość
Im, tak jak napisałam o 19.09. On musiał specjalnie się fatygować żeby gdzieś jechać w celu sprawdzenia tego. Poświecił swój prywatny czas a ma go mało. Do tego nie przyjaźnimy się. Mamy bardzie oficjalne stosunki.

Gość gość
Pewnie liczy na to że kiedyś się odwdzięczysz, a w jaki sposób to pewnie wiesz :P

Gość gość
A wiesz, ze tego się boje, ze nie robi tego bezinteresownie

Gość gość
Mężczyzna pomaga jedynie wtedy gdy liczy na korzysci z pomocy i nie robi tego z dobrego serca.

Gość gość
On to robi od kilku lat i nigdy nie dał mi odczuć, ze oczekuje czegoś w zamian

Gość gość szarriikkk
milosc...

Gość gość
Jest gejem

Gość gość
Gejem nie jest

Gość gość
Mężczyzna pomaga jedynie wtedy gdy liczy na korzysci x A kobiety robią inaczej? Fakt... one rzadko pomagają komukolwiek :) Mężczyzna jest w stanie pomóc kobiecie bez liczenia na korzyści, jednak musi daną kobietę lubić i na ogół musi mu się ona również podobać.

Gość gość
Jest dobrze wychowany I nie nie kocha cie.

Gość gość
Na miłość z jego strony wcale nie liczę bo o tak nie może mi jej ofiarować. Zastanawiałam się tylko skąd taka szczególna troska z jego strony.

Gość XXXV
Tylko homo ciągną do (melo)dramatów. Ew. próbuje wyprzyjaźnić Twój kuper licząc, że zmienisz zdanie.

Gość gość
Przez tyle lat mu nie dałam wiec chyba mie o to chodzi każdemu znudziłobysie ganianie.

Gość XXXV
Do not underestimate the power of desperation.

Gość gość
Czemu nie moze ci jej ofiarowac?

Gość gość
Kilka dni temu kobieta miała takiego kogoś, kto jej bezinteresownie 2,5r pomagał, ale ona mu wmawiała, że nigdy nie będą parą. Jakaś inna kobieta się koło niego zakręciła, a tama lament na forum, że straciła, kogoś, kto ją kochał.

Gość gość
Piszesz, że to relacja raczej oficjalna. Czy to znaczy służbowa? A te problemy twoje, którymi on się zajmuje, prywatne czy służbowe? Bo jeśli to relacja służbowa, to może on po prostu uważa, że tego nie robisz dobrze i dlatego cie wyręcza?

Gość gość
20.12 Taka metoda panow_ udają przyjaciół a później oczekują zapłaty. A jak nie chcesz odwdzięczyć się w naturze za pomoc to mega foch i wypominki że pomogłem ci kiedyś. I wtedy wychodzi tzw.bezinteresowność

Gość gość
21.26 bo jesteśmy zajeci

Gość gość
21.56 z jego strony to sprawy służbowe z mojej - moje prywatne . Już po raz kolejny zaangażował się bardziej.

Gość gość
Przeżywasz jak mrówka okres. Widocznie chcesz żeby koles cię wyruc*** i lecisz na niego. Nie dla psa kiełbasa.

Gość grzegorzpater
a po co się pomaga bezinteresownie innym? po co ludzie zostają wolontariuszami? bo czują się samotni i chcą się czuć potrzebni, docenieni. oczywiście w przypadku relacji damsko-męskich może istnieć jeszcze nadzieja na coś więcej. ale nie musi tak być. mężczyźni często mają ojcowski stosunek do kobiet i wolą np. doglądać je z boku, bo wiedzą, że do niczego więcej się nie nadają.

Gość grzegorzpater
kiedyś pomagałem jednej dziewczynie. była bardzo ładna, ja - raczej brzydki. patrzyła na mnie z pogardą, ale kiedyś wiedziałem, że beze mnie sobie nie poradzi, więc jej pomogłem. po wszystkim podziękowała mi, ale powiedziałem tylko żeby mi dała spokój. ale później zaczęła sama się do mnie łasić, szukała pretekstów abym mógł jej pomóc. byłem dla niej dobry, zakumplowaliśmy się. w końcu zaaranżowała sytuację, zostaliśmy sami. miało być romantycznie i miała rozłożyć przede mną nogi, ale popatrzyłem na nią z niesmakiem i kazałem jej wypierrdalać🖐️

Gość gość
10.58. To miałeś przykra sytuacje. Ja na niego tak nie patrzę raczej podziwiam . To dobry i ciepły mężczyzna niemniej nie interesuje się każda klientka aż tak z tego co wiem.

Gość gość
Przestań juz skomleć kretynko. Doszukujesz się czegoś czego nie ma. Ludzie sobie pomagają i wspieraja sie, tak nas skonstruowano nie wiesz o tym? napisz wprost ze cie swędzi