Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zorganizować..

Polecane posty

Gość gość

11-latce urodziny? Będzie 5 dziewczynek w jej wieku. Jakieś kręgielnie, pizzerie odpadają. Będzie tort i dwie pizze. Co zrobić żeby się nie nudziły? Nie mam kompletnie pomysłu, bo to nie już dzieci, ale nastolatki tez nie :( Moja córa ma dosyć mały pokój wiec jakieś zabawy ruchowe odpadają. Z góry dziękuje :)

Gość gość
to może zaproś gdzieś na zewnątrz na ściankę wspinaczkową czy do Aquaparku a jak już koniecznie chcesz w pokoju u siebie w domku to moja córcia była niedawno tez na domowych urodzinach na których babcia solenizantki pokazywała jak haftowac i szyć na maszynie soleniznatka plus kilka dzwieczynek trzy maszyny do szycia skrawki materiału i babcia z pomocnica do pokazywania oprócz tego na koniec były przygotowane zwykłe podkoszulki w kolorze białym i sporo róznych gadżetów koralików tiulów koronek i tym podobnych ozdób kazda z dziewczynek samodzielnie wykonała/ozdobiła swoją edną podkoszulkę na klej lub szycie maszynowe i wziełą swoje dzieło do domu było to oryginalne w stosunku do tych wszytskich bobolandi

Gość gość
Może rewia mody, konkurs tańca, zadania w losach.

Gość gość
żeby dzieci się nie nudziły to chyba jednak warto wyjść gdzieś. Jest teraz sporo różnych miejsc np z trampolinami (nie pamiętam nazwy ale to jest na mokotowie) czy minigolfem i automatami (Ale Zebra). Kiedyś popularne były konkursy na urodzinach, teraz już chyba nie to samo. Ale może jakieś tańce