Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariowałam

Czy wam też po obejrzeniu Greya odbiło i chciałyście dostać?

Polecane posty

Gość chyba zwariowałam

Obejrzałam Greya i coś mi się ubzdurało, że jeśli nie spróbuję jak w filmie to nie poznam prawdziwego seksu. Nie wiem jak mogłam być tak głupia by uwierzyć filmowi że dostanie pasem w doopę jest lepsze od normalnej namiętnej miłości z ukochanym. Ja go namówiłam, on się w końcu zgodził ale niechętnie, związał mnie i uderzał. Dziś nie możemy sobie spojrzeć nawzajem w oczy :( :( :(

Gość gość
Nawet mnie nie korciło na oglądanie tego filmu, bo był tak głupio przereklamowany, że niby ma się każdemu podobać, że u mnie wywołało to anty reakcję. A jeśli faktycznie wymuśiliście na sobie takie zachowania, to nie dziwne że teraz wam głupio.

Gość gość
Jesteś przykładem jak reklama może skutecznie zrobić ludziom wodę z mózgu :D :D :D

Gość egregor
Czmu nie mozecie sobie patrzec w oczy? Ok sprobowaliscie sexu nie podobalo sie wiec eksperyment zakonczony. Co ma do tego patrzenie w oczy nie rozumiem?

Gość Edziaaaaaaaa
Każdemu podobają się inne rzeczy, bdsm nie przypadlo wam do gustu, więc przestańcie kombinować, skoro mowisz ze najlepszy jest "normalny" seks. Nie ma sensu nic wprowadzać na siłę. Tez nie rozumiem co ma do tego patrzenie w oczy.

Gość chyba zwariowałam
Nie możemy sobie patrzeć w oczy bo to co robiliśmy było skrajnie głupie. Uparłam się, żeby mnie związał więc on nieco już poirytowany moimi głupimi pomysłami przywiązał mi ręce do kaloryfera. Potem wziął pasek i na moją prośbę zaczął uderzać w gołą pupę. Jednak to mi nie wystarczyło i chciałam, żeby dodatkowo zakneblował mi usta, aby sąsiedzi nie słyszeli jak będę krzyczeć chociaż szczerze mówiąc bił lekko więc nie bardzo było do czego krzyczeć ale ja się uparłam, żeby było podobnie jak na filmach. Nie mieliśmy czerwonej kuli więc zakneblował mi buzię chustką. Potem znowu bił ale ja nie czułam przyjemności więc doszłam do wniosku, że bije zbyt lekko i zaczęłam buczeć przez materiał by walił mocniej k****a! On już zdrowo podnerwiony przylał mi naprawdę pasem aż mnie przegięło. Wtedy odeszła mi ochota na tę głupią zabawę i zaczęłam buczeć w materiał żeby mnie odwiązał ale potem mówił, że myślał, że chcę jeszcze mocniej więc zaczął siekać nie tylko przez pupę ale i po plecach. Bosz jak to bolało. WIłam się pod kaloryferem a on nie przestawał lać. Oczy miała jakieś dziwne jakby coś w niego wstąpiło i lał i lał i lał wcale nie na żarty. Im bardziej ryczałam przez materiał tym bardziej lał jakbo to mu się zaczęło podobac w pewnym momencie. Na koniec zgwałcił mnie. Wiedzial, że jestem sucha, że potrzebuję rozgrzewki, a mimo to wepchał się we mnie na siłę i roochał słuchając jak jęczę w kneblujący materiał. Teraz jest nam bardzo głupio. I jemu i mi. Nie możemy patrzeć sobie w oczy.

Gość gość
Ani osoba która napisała książkę, ani wy nie macie pojęcia o seksie. A ten film jest najwiekszym kiczem jaki udało mi się obejrzeć od lat.

Gość gość
Powinni zakazać sprzedaży książki i emisji tego gorszącego, szatańskiego filmu w naszym kraju bo to godzi w morale naszych obywatelek. Panie Gliński śpisz pan?!

Gość asiutka    1999
Jakby ktoś dostał kilka razy pasem za zachowanie, oceny itp. To nie miałby chęci żeby dostawać.