Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens pisać do Niej

Polecane posty

Gość gość

Otóż od swagierki dostałem numer telefonu do dziewczyny. Ponoć fajna dziewczyna, szuka chlopaka do stalego zwiazku. Przed napisaniem do Niej ,odszukałem dziewczyne na portalu społcznościowyn. Znalazłem jej portal społecznościowy, dziewczyna mi się spodobała i chciałbym do Niej napisac, ale jedno rzecz nie daje mi spokoju i mnie zaskoczyło. Znalazłem w jej znajomych moja eks dziewczyne i koleżanki z którymi od 2 lat nie mam kontaktu. Mysle sobie tak czy jest sens do Niej pisać, przecież jak się dowie, że spałem z jej dwoma koleżankami to odrazu zerwie kontakty ze mną. Dodam że ta była dziewczyna, wmówila wszystkim ze ją zdradzilem,a to nie prawda , bo nie zdradzilem. Obawiam się ze jak dowie sie byla eks, to na opowiada jej glupot o mnie. Zresztu dziewczyna nie będzie zachwycona ze kiedys spałem z jej dwoma koleżankami. Co o tym myślicie? Jak wy byście się zachowali gdybyście dowiedzieli , ze kiedyś wasz partner spal z kimś bliskim znajomym w przeslosci. Miało by to dla wasz jakies znaczenie?

Gość gość
skąd wiesz, ze to jakieś jej bliskie znajome? ja mam w znajomych na fejsie pelno osób, z którymi nie zamieniłam nawet słowa. wyluzuj.

Gość gość
Na jej miejscu nie chcialabym byc z Tobą ale wiem ze sa dziewczyny ktorym nie przeszkadza brać towar używany przez koleżanki

Gość gość
nie

Gość gość
Są blisko, komentarze po zdjęciami świadczą o tym.

Gość gość
Zerwalabym jest zasada ze nie chodzi się z byłymi koleŻanek

Gość gość
Jak na starcie sie negatywnie nakręcasz to lepiej nie zaczynaj bo nic z tego nie wyjdzie. Sam sobie zamykasz szansę na powodzenie z takim podejściem.

Gość gość
A Ty byłbyś z taką dziewczyną która miał chociażby jeden kolega z którym sie trzymasz? No chyba nie.

Gość gość
Raczej bym nie chciał takiej dziewczyny, z którym spala z moim kolegą w przesłosci. Nie napisze do Niej, skoda dziewczyny i czasu.