Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odwalcie sie od kochanek

Polecane posty

Gość gość

Ciagle gadacie na kochanki, zle im zyczycie, piszecie, ze sa tylko do seksu, a zonka to swietosc. Gowno prawda. Co z tego, ze glupi facet naobiecywal w kosciele czy w urzedzie? Mialam naprawde kilka paroletnich zwiazkow, wydawalo mi sie, ze kazdy facet to ten jedyny I co? Dzis bylabym nieszczesliwa gdybym byls zona ktoregokolwiek z nich I chcialabym sie rozwiesc. A bycie kochanka - coz, takie jest zycie. Kocham bezgranicznie I na zawsze. To jedno wiem. Bywam kochanka, tzn czasem sie widujemy. Jestem kochanka ale nie jestem gorsza od zony tylko dlatego, ze ktos za mlodu byl glupi I dal sie namowic na slub. Nie zyczcie kochankom zle. Niektore nie chca krzywdzic, zabierac dzieciom ojca. Bezgranicznie I beznadziejnie kochaja I tylko tyle.

Gość gość
I co wy na to glupie zony?

Gość gość
nic,dupodajko.

Gość gość
kochanki to szmaty puste ;)

Gość gość
Nic tylko nie zdziw się jak ci któraś żonka gębę obije. I słusznie zresztą.

Gość gość
jesli lubisz mu robic laske kilka godzin po umoczeniu w zonie to gratuluje.ty wiesz ze ma zone ona przewaznie nie wie.chyba ze bierze cie w kondomie jak tirowke.

Gość gość
Tego swojego żonkosia kochasz na zawsze tak jak tych swoich poprzednich fagasów? Nie zastanawiałaś się nigdy, dlaczego z żadnym ci nie wyszło? Widać głupia jesteś i przyciągasz takich, którzy w głowie mają tylko jedno. Teraz upadłaś jeszcze niżej i robisz za żywy masturbator dla jakiegoś znudzonego dziffkarza. Ideologię nawet do tego dorabiasz. Jesteś tak żałosna, że aż mi ciebie szkoda. Żonatych to ja spuszczam w kiblu jeśli się do mnie przystawiają, a ty wmawiasz sobie, że to takie cudowne być czyjąś odskocznią od codzienności. Nie chcesz krzywdzić? Ale skrzywdzisz, bo ten romans kiedyś się wyda. Ba! Sama powiesz jego żonie, kiedy twój popychacz kopnie cię w zad. Póki co nawija ci makaron na uszy, a ty wierzysz. Ale za jakiś czas przestanie ci to wszystko odpowiadać, zaczniesz naciskać go na rozwód, a on przecież rozwodzić się nie zamierza. A przynajmniej nie dla ciebie.

Gość gość
''Niektore nie chca krzywdzic, zabierac dzieciom ojca.'' och,cóż za łaska ;-) Nie rozumiesz bejbe,że o niczym nie decydujesz w takim układzie?

Gość gość
Ale ja nie mowie, ze decyduje I dobrze mi tak jak jest. Sobie go kocham po cichutku, nie chce, zeby sie rozwodzil. A z zona nie sypia - wiem, bo ja znam I zwierza mi sie

Gość gość
Jak można tak nisko upaść? nawet nie będę się nad tym zastanawiać ..

Gość gość
Kolejna naiwna, która wierzy na slowo ru/chaczowi, ze ten nie sypia z żoną.. o matko, skad takie glupie się biorą... Pustostan umysłowy.

Gość gość
Ale ja go kocham. Moge go nie widywac. Mielismy kilka lat przerwy bez kontaktu. Poznawalam wtedy facetow, ale ciagle myslalam o nich, kazdego do niego porownywalam. Chcialam zapomniec, ale noe umiem. Wiele rzeczy przez lata robilam z mysla o nim, codziennie o nim myslalam. Nie umiem pomyslec powaznie o zadnym innym, dopoki go nie znalam, mialam w miare powazne zwiazki. Po jego poznaniu mam wyrzuty sumienia nawet kiedy z jakims facetem poszl na cos w ksztalcie randki. Co robic? To glupie wiem, ale nie umiem sie wyleczyc.

Gość gość
PROWO !!!

Gość gość
Wiem, ze ze soba nie sypiaja od lat, gdyz poniewaz ona sama tak twierdzi I mowi, ze laczy ich tylko dziecko. Ona sama czyli zona.

Gość gość
Ja tez jestem kochanka na nic nie liczę bo nie chce, jestem z tego samego powodu co on dla seksu nic więcej jestem sama i mi to pasuje nie chce związku. Na temat zony nie rozmawiamy nie wiem kto to jest i jak wyglada nie interesuje mnie to, facet mnie pociąga i nie mam przy nim hamulców. Możecie pisać ze jestem szmata a on w takim razie kim jest.

Gość gość
Patologia i kretynizm w najczystszej postaci. Dziewczyno, idź na jakąś terapię, bo to jest chore.

Gość gość
Spuścił ten kał w kiblu psie

Gość gość
gość dziś Szmatami jesteście oboje. I ty, i twój kochaś. On jest w sumie nawet gorszy niż ty, bo oszukuje żonę. Naprawdę nikogo innego nie mogłaś sobie znaleźć do seksu, tylko resztki po jakiejś obcej kobiecie zbierasz?

Gość gość
Leczcie sie glupie zony. Trwajcie w tej beznadziei, choc mezowie sie z wami znudzili. Glupie naiwne szmaty

Gość gość
Kazdy facet jest resztka, bo kazdy kogos kiedys mial

Gość gość
prowokacja

Gość gość
Boze zony sa beznadziejne mysla, ze slub zmienia cokolwiek

Gość gość
Ja nie jestem głupia i od razu zorientuję się, jeśli kiedyś mój mąż się mną znudzi i pójdzie na bok. A wtedy strzelę mu z liścia i wywalę jego rzeczy przez okno. Są żony, które się nie szanują i siedzą z męską kurfą, ale ja do nich nie należę. Gardzę i nimi, i kochankami ich mężów. Jesteście siebie warte.

Gość gość
A co jesli od lat go kocham? Umialabys zono to olac?

Gość gość
Każdy kiedyś kogoś miał, to prawda. Miał. Czas przeszły. Osoba wolna może swój wolny czas i uwagę poświęcić romansowi, a żonaty ma pod tym względem poważne deficyty. Wszystko na szybko, ukradkiem, żeby nikt się nie dowiedział o tym nieoficjalnym związku. Dlatego kochanka żonatego tylko zbiera ochłapy. To już lepiej być samą niż godzić się na takie poniżenie.

Gość gość
Kochasz go, ale on nie kocha ciebie, skoro skazuje cię na taką upokarzającą rolę. Nie sądzisz, że zasługujesz na coś więcej? Jeśli sama nie umiesz się z niego wyleczyć, idź do psychologa.

Gość gość
Ok . Znam różne w tym temacie historie , ale szczerze , nie do końca rozumiem coś tego typu : mąż uważa ,że jego żona jest ta najgorsza pod każdym względem , i wtedy ten mąż idzie na bok tak? to ja mam takie pytanie ,to skoro mu tak źle przy żonie ,to czemu się nie rozwiedzie i nie pójdzie do kochanki ? tylko trwa w tym nieszczęśliwym związku? bo tego nie rozumiem do końca. bo albo 1. ta żona nie jest taka zła jednak 2. przychodzi do domu i ma wszystko zrobione podstawiony obiad koło dzieci wszystko zrobione. 3 pasuje mu taki układ jak w 2 i nie chce tego zmieniać? czy o co chodzi? czy co kieruje tym facetem ,czy kobietom ,które dopuszczają się zdrady ? bo ja słuchałam różnych historii i przeważnie było tak jak opisałam ,czyli uważam że żony powinny dać trochę obowiązków mężowi podzielić się i wtedy nikomu nie będzie się nudzić w związku. :D i myśleć o głupotach.

Gość gość
i co temat zgasł?

Gość gość
małżeństwo to nie same przyjemności ale cierpienie tylko co maja jaja to się żenią małzenstwo nie jest dla mieczaków

Gość gość
Ale prawda jest taka, ze czlowiek mlody jest glupi. Jako dwudziestolatka zakochalam sie w chlopaku, po latach przejrzalam na oczy. Zakochanie zaslepie, odeszlam, bo bylam nieszczesliwa. Dobrze ze nie wzielismy slubu, choc on nalegal. Przeciez dzis bylabym zalamana jako jego zona. Dlaczego nie rozumiecie, ze zwiazki sie rozpadaja nawet jesli ktos byl glupi I wzial slub? Myslicie ze mezowie zostana z wami na zawsze, bo wyblagalyscie kiedys oswiadczyny? Naiwne babska. Moj facet mysli tylko o mnie, tylko mnie kocha, do mnoe wydzwania, mi wyznaje milosc. Wy zony obiad gotujecie I sprzatanie matolki zapuszczone