Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochala sie we mnie dziewczyna , ja jej NIE CHCĘ, jak to zrobić żeby

Polecane posty

Gość gość

jej nie urazić ? No w porzadku zakochała sie, problem w tym , że ja też jestem dziewczyną i lubię chłopców. Jest to była dziewczyna mojej dobrej koleżanki lesbijki, siłą rzeczy poznałysmy sie i sie zaczelo...masakra. To bardzo wrazliwa dziewczyna , nie chce jej zranic. Jestem bardzo mila dla kazdego dlatego ze lubie ludzi a byc moze ona inaczej to odebrała? Juz kiedys pewien chlopak wpadł po uszy i powiedzialam wprost jak bylo,ze bylam mila bez zadnych podtekstów. Takiego rozczarowania na twarzy, zawstydzenia i jakby upokorzenia nie chcialabym widziec drugi raz, nie chce czuc sie winna.Ona zerwała z tą swoją ,podejrzewam, ze chce byc uczciwa i zaczac ze mna. Wiem to bo moja kolezanka sie jej wypytała DORADZCIE...

Gość gość
Normalnie wprost lub ciagle w czasie rozmow dawaj jej do zrozumienia , ze jestes hetero . Po co jej robisz nadzieje . Takie rzeczy mowi sie wprost , a przynajmniej w taki sposob zeby nie miala watpliwosci .

Gość gość
"Wiem to bo moja kolezanka sie jej wypytała" To niech również twoja koleżanka jej przekaże, że nie jesteś zainteresowana.

Gość gość
1.09, dokladnie tak.

Gość gość
1.09, dokladnie tak. X Plus nie udawaj, ze wszystko jest ok i nie zachowuj sie jakby ci na niej zależało, skoro jej nie chcesz.. po co to ciągnąć? Bez sensu.. ;)