Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mogla być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieje. Mam 23 lata od 8 miesiecy biorę tabletki antykoncepcyjne. Najpierw przez 3 miesiące bralam MILVANE a od listopada lekarka zmieniła mi na MYWY. tabletki zaczęłam brac ponieważ mialam nie regularny i bolesny okres a one miały oprócz zabezpieczenia przez ciąża wyregulować moje miesiaczkowanie. Z narzeczonym bardzo uwazalisny mimo brania tabletek tylko 1 raz skonczyl we mnie poniewaz nie chcemy jeszcze miec dziecka. Ten właśnie nasz jedyny raz byl parę tygodni temu nie mialam nawet w tedy dni plodnych. Od tego czasu następna miesiaczka opóźniła się o 3 dni przy braniu tabletek i pojawily się uplawy. Takie gęste brazowe grudki a od przed wczoraj uplawy sa bardziej obfite tzn jest ich wiecej sa pomieszane z nitkami krwi i sa konsystencji bardzo gęstego "BUDYNIU" O KOLORZE bladobrazaowym. Trochę tez boli mnie brzuch jak na miesiączkę. Nie robilam wcześniej testu wiem to było nienodpowiedzialne ale nie miałam żadnych podejrzeń o ciąży ale czy to co sie dzieje moze byc poronienie? Czy może moj organizm jakos dziwnie odczuwa zmianę pogody? Moze to ze stresu bo dużo go mialam ostatnimi czasy? Czy możliwe jest ze dostalam drugi raz w miesiącu miesiaczke mimo brania tabletek? Jestem 100% pewna ze nie pominąłem ani jednej . Pomóżcie bo oszaleje; (

Gość gość
provo cwelu, więc możesz wypierdalać!!🖐️