Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekkk753

prezent urodzinowy dla dziewczyny

Polecane posty

Gość marekkk753

Cześć Wam, z uwagi na zbliżające się 25-te urodziny mojej narzeczonej chciałbym kupić jej jakiś ładny prezent. Pomyślałem, że nie chcę jednej rzecz ale kilka drobniejszych. Po pierwsze jeden z tych droższych prezentów wchodzących w skład będzie karnet do SPA na zabiegi plus masaże.Drugim prezentem jest jej wymarzona paletka do oczu, uwielbia się malować a wiem, że z tej na pewno będzie zadowolona bo wiele razy chodziliśmy po różnych galeriach i pokazywała mi zawsze tą :) Ostatnią rzeczą na jaką wpadłem jest bielizna, będzie to taki obopólny prezent :D Jeśli chodzi o biustonosz to nie chcę za nią decydować i wybierać bo wiem, że lubi sama przymierzyć zanim kupi, więc stwierdziłem, że kupię jej majteczki. Poszperałem troszkę w internecie i natrafiłem na taką stronę, https://obsessive.com/pln_pl/produkty/majteczki spodobało mi sie kilka wzorów. Które według Was są najlepsze? I co sądzicie czy Waszym zdaniem to fajny pomysł na prezent SPA ? :)

Gość gość
Kolejna kryptoreklama, eh.....

Gość tekla62
Może jak długo jesteście razem to kup bilety do teatru jak nie masz daleko to komediowy https://teatrkomedia.pl/bilety/ a potem kolacja i może jakaś biżuteria lub pierścionek zaręczynowy.

Gość gość
Skoro jesteście razem długo to może ją czymś zaskocz. SPA jest fajne,jakbyście razem tam pojechali. Może warto pomyślec o czymś nietypowym, ekstremalnym? Coś z tych kart podarunkowych? Kolacja zawsze jest dobrym pomysłem, ale może idzcie się razem bawić? teatr komediowy jest super, centrum rozrywki Ale Zebra, trampoliny czy coś?

Gość martusiaa3367
wydaje mi się ze fajnym pomysłem dla dziewczyny jest kurs wizażu czy stylizacji paznokci bo każda kobieta pragnie być piękna zobacz sobie co proponuje szkoła New-Nails wiem od koleżanek że ma bardzo fajne kursy

Gość gość
Ja mojej dziewczynie kupiłem w prezencie depilator ipl od Panasonica. :) to praktyczny prezent, bardzo się ucieszyła i używa go co jakiś czas.

Zastanów się może nad skorzystam z pomocy jakiegoś specjalisty w tej sprawie. Zwykły człowiek raczej Ci w tym nie pomoże...

Gość gość
Najlepiej bilet do Egiptu w 1 stronę

Gość gość
Kwykup 2-osobową wycieczkę do Egiptu, jako prezent niespodzinkę, a potem będzie niespodzianka - nieważny paszport i wycieczka dla jednej osoby