Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zawsze jesteście zadbane

Polecane posty

Gość gość

Zdaza mi się chodzić z tłustym włosami, nie chce mi soe nawet umyc zebow,nie chce mi się umalowac,jakoś fajnie ubrac, a jestem w ciąży ciągle mam jakieś wypryski, blada cera. Czuje sie nieatrakcyjne, nie chce mi się zrobić podstawowych czynnosci wokół siebie przez co później nawet nie mam ochoty wyjść z domu. Kupię sobie coś to na chwile mam entuzjazm i obiecuje się wziąć za siebie i taki mój slomiany zapał ze pozniej spędzam całe dnie na necie czytając jakieś bzdury.

Gość gość
No to rzeczywiście "trochę" się zaniedbałaś .. ja tez jestem w ciąży już po terminie w sumie i zawsze wstaje rano biorę prysznic ogarniam się choćby sama dla siebie bo jak można łazić cały dzień ze śmierdzącym oddechem i nie umyć zębów ... zawsze zrobię jakiś delikatny makijaż żeby czuć się lepiej

Gość gość
Jakbym czytała o sobie. Też jestem w ciąży w 28tc. Pierwszy trymestr był koszmarny, bo miałam tak fatalne samopoczucie. Niestety dużo wymiotowałam i zęby myłam co chwilę, ale o reszcie ciała zapomniałam i się też potrafiłam zapuścić na parę dni. Tylko wieczorem brałam prysznic taki na szybko, włosy myłam co 3 dni bo częściej mi się nie chciało.

Gość gość
Szczerze współczuje waszym facetom :-/ a potem są tematy typu czemu nie uprawiamy seksu .. No sorry ale jaki facet ma mieć ochotę na kobietę która jest brudna i śmierdząca

Gość gość
ja nie jestem w ciazy ale zdarza mie sie len i nie myje wlosow , wtedy uzywam suchego szamponu , zeby myje codziennie , lekki make up zawsze , czasem mam odprysniety lakier na paznokciach, na solarium nie chodze wiec jestem dosc biala ogolnie staram sie nie fleic ;)

Gość gość
A jakbyś chodziła to pracy tez nie umyłabys zębów ? Fuu aż mi się niedobrze robi blee

Gość gość
jak jestem zdrowa to zawsze

Gość gość
Tu autorka. Jeśli chodzi o mojego meza to akurat nie patrzy na mnie z odraża;p dla niego rozczochrana i nieumalowana jestem piękna. Tu bardziej chodzi o mnie moje lenistwo ktore sprawia że sama ze sobą czuje się źle. Brak mi też systematyczności. W zasadzie wystarczy ze mam nogi nieogolone a z racji sporego juz brzucha ciężko mi się golić to już czuję się zapuszczona i lawina idzie dalej bo wtedy nie chce mi się nic w ogole

Gość gość
Nie mycie zębów to nie jest zaniedbanie, tylko zwykły brak higieny. Czy ty wiesz, że resztki jedzenia rozkładają się pomiędzy twoimi zębami, a później lęgną się w nich bakterie? Rozumiem, że nie chce ci się robić makijażu czy stroić nie wiadomo jak, ale nie mycie się to brak podstawowej higieny.

Gość gość
Tu autorka. Jeśli chodzi o mojego meza to akurat nie patrzy na mnie z odraża;p dla niego rozczochrana i nieumalowana jestem piękna. Tu bardziej chodzi o mnie moje lenistwo ktore sprawia że sama ze sobą czuje się źle. Brak mi też systematyczności. W zasadzie wystarczy ze mam nogi nieogolone a z racji sporego juz brzucha ciężko mi się golić to już czuję się zapuszczona i lawina idzie dalej bo wtedy nie chce mi się nic w ogole

Gość gość
Jesli Twój mąż poczuje smród z twoich ust, to uwierz mi szybko przestaniesz być dla niego piękna. Nie ma nic bardziej odrażającego niż śmierdzący oddech, on potrafi sprawić, że nawet modelka 10/10 spada do poziomu 1/10.

Gość gość
Jasne patrzy na ciebie z miłością a na boku ma kochankę której nie śmierdzi z gęby :D

Gość gość
Z racji sporego brzucha ciężko ci golić nogi ?? Kobieto ja jestem teraz dwa dni po terminie czekam aż mała się urodzi i nawet pomalowałam paznokcie u stop żeby dobrze się czuć .. nie przesadzajcie kobiety bo to żałosne tłumaczenia .. jak się chce to się da . Nigdy nie dałabym dotknąć się mojemu mężowi gdybym miała nogi nie ogolone a co dopiero między nogami :D

Gość gość
Witam , jak byłam w ciąży ,to o siebie dbałam od samego początku przy końcówce gdzie brzuszek jest duży , to prosiłam męża żeby mi nogi ogolił , a jeśli chodzi o stopy, to wtedy poszłam do salonu zrobić pedicure. Teraz wiem ,że żadne kremy drogie ,czy tanie nie uchronią przed rozstępami , ale mam dziecko zdrowe przytyłam w ciąży książkowo do 15kg , niestety rozstępy są , nawet miałam cellulit po ciąży ,a nigdy wcześniej nie miałam , cellulit prawie na wymarciu u mnie :D jeśli chodzi o rozstępy cóż zamiast bikini jednoczęściowy strój kąpielowy i już.Żeby nie było ćwiczę , jem w miarę zdrowo ,czyli bez przekąsek słodkich słonych bez smażonych dań ,raczej gotowane ,pieczone jem dużo kasz i ciemnego ryżu , piję dużo wody .Jedynie co bym ,,poprawiła'' to jędrność biustu ,ale ŻADNE powiększanie , a jak bym była bogata bardzo ,to bym sobie ten brzuch zrobiła np. plastykę brzucha i wtedy rozstępy by zniknęły ,a tak muszę mieć tak jak mam niestety. Ćwiczenia dużo pomagają ,ale nie w 100% i na prawdę w tym temacie nie przesadzam ,jak to czynią niektóre kobiety ...dbam o siebie nawet bym powiedziała za bardzo :P tzn mam kosmetyki ,ale nie jakieś mega drogie , tylko takie na jakie mnie stać ,nie wyobrażam sobie nawet w chorobie nie myć się ,nawet jak mam biegunkę ,wymioty , temperaturę to i tak wieczorem prysznic mycie zębów dwa razy dziennie , nawet po każdym posiłku ,bo mam szyjki odsunięte u dwóch zębów po ciąży :( i muszę o to dbać , bo ciężko by było z oddechem jakby tego nie robiła ,a nie mogę gum do żucia ze względu na plomby , a nie chcę miętosów ,czy tic taców , jakoś za tym nie przepadam , preferuję po prostu umyć.

Gość gość
ale mozna zebow nie myc??? dziewczyno za pare lat sztuczna szczeka bedziesz nosila. brudaska i fleja jestes a twoj facet to tez musi byc brudasem skoro mu to nie przeszkadza. bbbrrrrrrr

Gość gość
ta autorka to jest jakaś masakra.

Gość gość
ludzie myjcie sie bo to jest wstyd, zeby mloda dziewczyna smierdziala!!!

Gość gość
Ja sie zaniedbalam mocno, ale wyszlo ze mam problem z tarczyca. Teraz sie lecze i wracam do dawnej formy pomału.

Gość gość
Jak wy sie zawsze martwicie o obcych facetów masakra.

Gość gość
no chyba nie myślisz z 15:18 że ,ktoś nie tylko jej facet , takie coś zaakceptuje ... nawet nie wiem ,jakbym miała pracować z kimś takim :D:D

Gość gość
Ja rzadko maluję się bo wkurza mnie później to zmywanie makijażu, poświęcam na to więcej czasu niż na zrobienie makijażu :-O Pipę co 3 dni myje,przed sexem z mężem bo sex co 3-4 dni :p

Gość gość
To ja wam powiem że mój mąż myje zęby tylko raz w tygodniu ,w niedzielę przed wyjściem do kościoła :-O idąc do pracy nie myje zębów a wszystkie ma zdrowe zęby,żadnego ubytku ,chodzi do dentysty co pół roku na kontrolę i wszystko jest OK. Natomiast ja myję zęby dwa razy dziennie i nie mam już dwóch zębów bo mam słabe po ciążach i co chwilę coś mi się dzieje z zębami. Nie całujemy się oczywiście :p

Gość gość
Pisałam o 15:30 i 15:34 ,nóg w zimę wcale nie golę,dopiero w maju jak robi się ciepło to zaczynam chodzić w rajstopach i w spódniczkach bo w zimę w spodniach nikt nie widzi moich nóg.

Gość gość
Zawsze jesteśmy umyte ! Myć się to podstawa , rzygac się chce na sama myśl o tym ze "zapominasz o reszcie ciała" jezu

Gość gość
Jak się coś takiego czyta to aż się niedobrze robi . Przecież w ciąży wiele się zmienia .. jak można zapomnieć o reszcie ciała .. wydzielina z pochwy się zmienia no umówmy się ze zapach tez .. Jakaś paranoja, nie gole nóg bo brzuch mi przeszkadza .. myślicie ze jak mąż zrobił wam dzieciaka to będzie z takim brudasem siedział to końca życia

Gość gość
Włosy myję codziennie, makijaż tez, kąpiel, mycie zębów, gole się też regularnie. Wyjątkiem były dni po laparoskopii bo miałam komplikacje i ciężko było mi się nawet umyć. Wtedy siłą rzeczy szłam spać brudna. Poza takimi sytuacjami staram się dbać o siebie.

Gość gość
No i znowu ta troska o cudzych mężów :)

Gość gość
Ja jak jestem w domu to nie robię makijażu. Mam ładną oliwkowa cerę, ciemną oprawę oczu , długie rzęsy naturalne to nie muszę:-)

Gość gość
Witam myślę ,że każda z Nas miała kiedyś lenia w sensie jednego dnia ,w domu , ale bez przesady ,żeby myć włosy ,co trzeci dzień , ja znam osoby co myją włosy raz ,na tydzień ,nawet nie macie pojęcia jak śmierdzi ze łba takiej osobie ,nawet sobie nie zdaje sprawy z tego chyba ....odpryśnięty lakier do paznokci - nigdy tego nie zrozumiem , bo wystarczy zmywacz i wacik , a już dyskwalifikuje osoby ,które nie dbają o stopy zimą , czy nie golą nóg , to pod pachami też sobie nie gólcie ..... masakra jakaś . i Niech się zdarzy taka sytuacja , że laska źle stanie nogą i jej spuchnie kostka , i chciałabym widzieć minę lekarza wtedy i minę tego flejtucha jak ściągnie skarpetkę ,a tu ohyda i co powie lekarzowi że w zimie o stopy nie dba ? bo ,,nikt nie widzi" ? :D:D:D:D a nigdy nie wiadomo jaka sytuacja nas spotka ...

Gość gość
Niech się zdarzy taka sytuacja , że laska źle stanie nogą i jej spuchnie kostka , i chciałabym widzieć minę lekarza wtedy i minę tego flejtucha jak ściągnie skarpetkę ,a tu ohyda i co powie lekarzowi że w zimie o stopy nie dba ? xx Normalnie armagiedon :)