Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z seksem w domu

Polecane posty

Gość gość

Hej ;) Liczę na jakieś rady, mam problem z uprawianiem seksu w domu. Mam 20 lat, ale nadal jestem na utrzymaniu rodziców, ponieważ poświęcam się studiom. Jestem z moim chłopakiem prawie 2 lata, od jakiegoś roku uprawiamy seks. Problem w tym, że studiujemy w dwóch różnych miastach (mieszkamy tam na co dzień), więc zwykle spotykamy się jak akurat oboje "zjedziemy" do naszego rodzinnego miasta (oboje jesteśmy z jednego miasta, poznaliśmy się w liceum), czyli przypada to w weekendy. On mieszka z rodzicami w niewielkim mieszkaniu w bloku ze ścianami z kartonu, więc "schadzki" u niego absolutnie odpadają, zwłaszcza że jego pokój jest przez ścianę z pokojem rodziców. Ja mieszkam co prawda w dużym domu, ale mieszka tam ze mną sporo osób, mianowicie- rodzice, dziadkowie, brat taty z żoną. Więc praktycznie nigdy nie mamy że tak powiem "wolnej chaty", zawsze ktoś jest w domu. Dodatkowo niestety moja rodzinka tak się nauczyła, że raczej wchodzą do mojego pokoju bez pardonu, czasem tylko ktoś zapuka, ale co z tego skoro praktycznie od razu po zapukaniu wchodzi. Mam co prawda klucz w drzwiach, mogę zawsze przekluczyć swój pokój, ale jak np. ktoś z rodziny pociągnie za klamkę, drzwi okażą się zamknięte, a będzie akurat u mnie chłopak to przecież od razu wiadomo o co chodzi... W moim domu seks był raczej zawsze tematem tabu, mojej mamie chociażby trudno jest zaakceptować że już mogłabym go uprawiać. I nie chodzi tu o religijność, moja rodzina nigdy specjalnie religijna nie była. Chodzi raczej o strach mamy przed moją ciążą, że to pokrzyżuje moje plany, że będę musiala rzucić studia, poza tym ona uważa że dopóki jestem na ich utrzymaniu to powinnam przestrzegać ich zasad, a wg ich zasad seksu po prostu nie powinnam- póki co - uprawiać. Nie chcę dlatego żeby członkowie rodziny wiedzieli że uprawiam seks, zawsze bardzo się z tym z chłopakiem kryjemy, ale wcale nie jest to dla mnie przyjemność, bo gdy tylko usłyszę jakieś kroki w domu, to cała sztywnieję z nerwów, ubieram się i nie mam już na nic ochoty. Uważacie, że postawa mojej rodziny jest okej? Może to ja przesadzam i powinnam na razie odpuścić sobie miłosne uniesienia z chłopakiem- przynajmniej w domu. Tylko z drugiej strony gdzie mamy to robić, skoro jak już powiedziałam- mieszkamy w ciągu tygodnia w dwóch różnych oddalonych od siebie miastach (studia), widujemy się w weekendy, kiedy zawsze ktoś jest i u mnie i u niego w domu... Kurczę, pozostaje nam chyba wynajmować hotel. Na wspólne nocowanie (czy u mnie czy u niego) oczywiście też nie ma zgody, ale to akurat jestem w stanie zrozumieć i zaakceptować. Przytoczę jeszcze jedną sytuację- kiedyś nie było w domu nikogo oprócz dziadków, więc stwierdziliśmy, że możemy sobie pozwolić na małe co nieco, zamknęliśmy drzwi, zaczęliśmy się kochać, ale słyszałam, że ktoś kręci się na korytarzu, niedaleko drzwi i zaraz miałam sms od mamy (która byla wtedy akurat w pracy), że dostala od dziadków niepokojące wiadomości i że życzy sobie aby X (mój chłopak) w tej chwili jechał do domu. Dodam, że nigdy nie drę się wniebogłosy ani nic takiego, staram się raczej hamować. Już naprawdę nie wiem co robić. Napiszcie chociaż czy uważacie, że to ja mam za duże wymagania czy z moją rodziną jest coś nie teges. Przez tę sytuację bywa, że nie uprawiamy seksu np. okrągły miesiąc, a to negatywnie odbija się na naszej relacji. Wiadomo, seks nie jest najważniejszy, ale jest ważny i w związku, który już trochę trwa powinien być w miarę regularny...

Gość gość
hotel na godziny

Gość gość
w tak młodym wieku się puszczać nie wstyd ci gówniaro z seksem czekaj do ślubu zdziro.

Gość gość
Nie jest ważny nie powinien być regularny rzuć tego zboczeńca, dewianta. Twoje rodzice mają 100% racje normalni ludzie nie uprawiają seks przed ślubem.

Gość gość
Postawa twoich rodziców jest jak najbardziej poprawna.