Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z skąd się bierze wyobcowanie u człowieka ?.

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest ?.

Gość gość
Znak zodiaku.Taka osoba może lubi spokój, czytanie książek ,na pewno ma pasję i talenty którym się poświęca, i pewnie wybiera sobie znajomych a nie siedzi z byle kim

Gość gość
U mnie wyobcowanie bierze się z tego, że w przeszłości byłam wiele razy odrzucana przez ludzi i teraz nie chcę, by spotkało mnie to samo, dlatego też wolę się wycofać.

Gość gość
Ja się nie boję nikogo.

Gość gość
gość dziś "U mnie wyobcowanie bierze się z tego, że w przeszłości byłam wiele razy odrzucana przez ludzi i teraz nie chcę, by spotkało mnie to samo, dlatego też wolę się wycofać." Jakbym czytal swoje mysli na ekranie. Mam IDENTYCZNIE

Gość gość
Ja miałam od zawsze dużo ludzi wokół I dalej mam wieczny tłum, ale czasem nie chce mi się z nimi gadać,bo jak mam słuchać chorej gadki,to wolę nie słuchać wcale

Gość gość
No ja czytałem psychologię , i też piszę , że wyobcowanie się bierze z nadopiekuńczości rodziców , np ludzie już nie mają szacunku do drugiego człowieka np , bo ja to mam , a ty nie , ja to umiem , ty nie.I w jakiś aspektach życia już się odstaje od społeczeństwa .

Gość gość
Raczej nie od nadopiekuńczości a totalnego olewania przez rodziców, ucieczka w pracę a dzieciaki niech sobie robią co chcą.

Gość gość
19:39 Albo patologia i biefa, jak u mnie. Dzieciaki w podstawowce zaczynaja dojrzewac i odrzucaja tych biedniejszych