Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasiona marihuany

Polecane posty

Gość gość

Właśnie wróciłem z uczelni i trafiłem na mega ciekawy temat, który poruszyliśmy na nudnym wykładzie a mianowicie nasiona marihuany, które są podobno legalne. Kolega mówił, że normalnie na necie zamawia.,.czy to możliwe? :O

Gość gość
Tak. Kupno i posiadanie samych nasion jest legalne. Uprawa już nie.

Gość gość
Jak wyżej. Nasiona nie mają w sobie THC ani żadnych innych substancji tego typu dlatego możesz je kupować i nimi handlować. Legalnie zrobisz to przez sklepy w stylu https://ganjafarmer.com.pl i nie ma w tym nic niezgodnego z prawem. W ustawie bodajże jest napisane, że można je używać do celów "kolekcjonerskich"

Gość gość
Wystarczy popatrzeć do ustawy i tam wszystko jest podane jak na tacy :) Nasionka możesz kupić całkowicie legalnie i bezpiecznie. Ja bym ci polecał sklep nasionamari.pl bo tam mimo wszystko bardzo dobrze pakują paczki i jak ci przyjdzie to i tak się nikt nie połapie co jest w środku. Do tego jakość z górnej półki.

Gość gość
Ganja wygląda fajnie z tymi promocjami. Chyba zrobię ten krok i coś sobie zamówię no bo skoro to legalne to dlaczego nie :) Co polecacie na start, jakie nasiona?

Gość gość
Człowieku jak to zamówisz na tej stronie to tylko czekaj policji w domu, wywróca ci chatę do góry nogami, przewalą piwnicę a jak mieszkasz na wsi to wszystkie budynki. Wszystko po to by znaleźć te cholerne doniczki gdzie hodujesz zielsko. Także zastanów się czy warto

Gość gość
Poczytaj sobie pierwsze jak zamawiać aby właśnie takich sytuacji nie było(rzadko zamawia się na siebie). Po drugie nasiona można posiadać i policji nic do tego. A po trzecie właśnie ganjafarmer słynie z ogromnej odpowiedzialności jeżeli chodzi o swoich klientów- paczka jest tak zapakowana, że sam nie będziesz wiedział co jest w środku :)

Gość gość
No nie powiem- intrygujący temat :) Czyli można je normalnie zamawiać jak perfumy ale wedle prawa potem je tylko trzymać/kolekcjonować? Kiedyś czytałem, że takie nasiona mają zdrowotne właściwości ale nie wiedziałem, że można je mieć. A może ktoś dokładnie napisać jak wygląda formuła zamawiania przez taki e-sklep?

Gość gość
Tak jest zapisane w ustawie więc można jak najbardziej :) Najlepiej wejdź sobie na https://ganjafarmer.com.pl/ i tam o tym poczytaj bo mają fajnie opisane. Procedura jest prosta ale należy znać kilka technik aby było jeszcze bezpieczniej :)