Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak zostać wrzuconym do Friendzona prze kobietę? Pytam poważnie.

Polecane posty

Gość gość

A ja właśnie chciałbym od jakiegoś czasu zostać wrzucony do friendzona i za cholerę mi się to nie udaje. Mam już dziewczynę i jest mi, na razie, odpukać bardzo dobrze, moim celem zostało znalezienie tylko przyjaznej osoby (bo z moją dziewczyną to jest pożądanie i to nie jest to samo, jak masz kogoś na kumpelskiej stopie). Mam niby kumpli, miałem przyjaciela, ale z facetami to jest tak (nie wiem, czy tylko ja tak mam), że każdy, z którym się zadaję próbuje za wszelkę cenę ze mną rywalizować, wciągać mnie w jakieś konkurowanie (czego ja nie chcę, nie rozumiem i rzygam tym). Mój przyjaciel notorycznie to robił i to na każdej płaszczyźnie, była to bezproduktywna rywalizacja, narzucana mi nachalnie, latanie za mną z miarką i mierzenie obwodów bicepsów, histeryzowanie o panienki, o przestrzeń, o to kto ma lepszy sprzęt stereo, telefon, komputer. Nie lubię czegoś takiego, jeśli jest to bezcelowe i nic mi nie daje. Albo inne gadki wielu moich kumpli, ciągle gadanie o sporcie, polityce i o prawicy. Tym też już rzygam, dlatego próbuję wejść w friendzona, z którąś z koleżanek z uczelni, ale inicjatywa jest ciągle tylko z mojej strony. Żadna nie wykazuje chęci do friendzona i żadna nie chce mi się z niczego zwierzać, a ja mogę takich rzeczy słuchać, byle nie o bad boyu, z którym ona jest, i który kopie ją z półobrotu, bo takich rzeczy słuchał nie będę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować