Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najczęstsze poronienia w którym tygodniu ciąży??

Polecane posty

Gość gość

Ja właśnie poroniłam w ostatnim dniu 12tygodnia :( :(

Gość hemnessy
Ja poroniłam w 13 raz, raz w 7 i raz w 9 tygodniu. Także różnie to bywa.

Gość gość
ja poronilam w 14/15 tyg. a podobno do 12 tyg jest najwieksze ryzyko...

Gość hemnessy
Ale to tylko podobno. Kobiety ronią też wysokie ciąże, po 20 tygodniu. Kwestia zdrowia/pecha/predyspozycji. Ja wiem, że nigdy ciąży nie utrzymam do rozwiązania, więc przestałam się już starać. Taka moja uroda.

Gość gość
Dziewczyny a jak zauważyłyście poronienie?? Czy dopiero lekarz Wam to stwierdził ???

Gość gość
robilas dokladne badania? u mnie po poronieniu wyszlo ze mialam bardzo wysokie TSH

Gość hemnessy
gość dziś za każdym razem dostawałam masywnego krwotoku. Za pierwszym razem wylądowałam w szpitalu, dwa następne przeszłam w domu. Po prostu w pewnym momencie się orientowałam, że mi cieknie krew po nogach i tyle.

Gość gość
ja pod koniec 14 tyg bardzo zle sie poczułam w pracy, jakby rozkładała mnie grypa. wróciłam do domu i od razu polozylam sie spać. po jakims czasie narzeczony obudził mnie bo zobaczył ze jestem rozpalona i mam gorączkę. wtedy poczułam że całe łóżko pode mną jest mokre. pamiętam że zanim podniosłam kołdrę modlilam sie zeby okazalo sie że się zsikałam. niestety było pełno krwi. za 15 min bylam juz w szpitalu.

Gość gość
Mi piersi przestały być nabrzmiałe i brzuch, w sobie poczułam jakby mi naciągnięta żyłka pękła, jak byłam bardzo senna tak od tego momentu już nie jestem.Brzuch mi się obkurcza i piersi też. Pochwa już też nie jest nabrzmiała, wróciła do swojego stanu i koloru różowego. Nie wiem o co chodzi. Lekarza mam w środe. 12tc mam

Gość gość
Miałaś.