Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monitoring osiedlowy

podejrzani sąsiedzi

Polecane posty

Mieszkam na osiedlu w centrum jednego z większych polskich miast. Moje okna skierowane są na balkon ludzi, ktorzy wzbudzają moje podejrzenia. Kobieta, lat ok.35 codziennie o różnych porach wychodzi palić w tym samym szlafroku. Nieważne czy jest to lato czy zima. Zawsze ten sam szlafrok. Kobieta chyba nie pracuje, gdyż często widać ją w różnych porach jak pali (ja pracuję ,ale np. jak mam urlop to widzę). Gość przed 40, też często go widać, nie wiem czy pracuje. Do tego niemal codzień na balkonie inne towarzystwo, zwykle ludzie ok. 20 r.ż. Rozumiem, mieć dużo znajomych, ale co dzień przewija się tam ktoś inny i to ludzie młodsi od nich. Zastanawiam się czy to nie jakas agencja lub nie handlują tam narkotykami. W sumie żadnych dowodów nie mam, nie mam z czym iść na policję, ale coś mi tu śmierdzi. Co myślicie?

Gość gość
A może tam sex grupowy się uprawia haha

Gość gość
porozmawiaj z innymi sasiadami, czy maja podobne obserwacje i wnioski = co dwei/trzy/cztery głowy to nie jedna.

Gość gość
Na bank jacyś swingersi albo inny hoooj za pieniądze

Gość gość
18-27 Na takie tematy z sasiadami nie rozmawia sie.

Gość gość
Ale przeszkadzają ci w jakiś sposób? Śmiecą, hałasują? Jeśli nie, to co cię interesuje ich życie?

Do 19.17 nie, nie przeszkadzają, jak facet lej***abę w bloku obok też mi nie przeszkadza. Tak już mam, jestem tolerancyjna, ale łamania prawa nie akceptuję. Może ta kobieta jest więziona tam?zawsze w 1 szlafroku, nigdy nie widziałam żeby wyszła stamtąd, nie spotkałam jej w sklepie, przy śmietniku, na przystanku. Dziwne to. autorka