Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela czemu jak Warszawianka założyła temat że chciała by mieszkać

Polecane posty

W Opolu to tu piszesz ze to niby ja i że to niby mój temat tak? Akurat to nie mój temat głupku co myślisz że żaden warszawiak nie chciał by mieszkać w Opolu? To się grubo mylisz niejeden Warszawiak chciał by mieszkać w Opolu głupku idioto choćby dlatego że ma dość ogromnej Warszawy głupku

Skoro dużo osób z warszawy chce mieszkać na wsiach i małych miasteczkach by odpocząć od dużego miasta to tym bardziej chcą zamieszkac w Opolu które jest względnie dużym miastem i to w dodatku wojewódzkim co w tym dziwnego? Zrozum to że większe miasto w tym wypadku Warszawa nie koniecznie musi być gorsza od mniejszych miast głupku i będę Ci to powtarzać głupku

Podam Ci przykład wg GUS i Eurostat więcej osób przeprowadza się z miasta na wieś niż ze wsi do miasta to po pierwsze a po drugie moja ciotka rodowita Wrocławianka chce zamieszkac na wsi ma dosc miasta a w sąsiedniej wsi do polkowskiego sołtyska tamtej wsi urodziła się we Wrocławiu i tam całe życie mieszkała a teraz w tej sąsiedniej wsi mieszka i jest sołtysem ps mój wujek policjant z Opola w maju przechodzi w wieku 38 lat na emeryturę i zatrudnił się w pośrednictwie nieruchomości w Opolu i tam w tym pośrednictwie poznał gościa z Opola co chce kupić sto hektarów pola na wsi a mój wujek pytał się przez telefon mojego ojca czy w polkowskiem nie ma ziemi do sprzedania mogę tak długo wymieniać nie wszystko kręci się wokół dużych miast i zrozum że duże miasto męczy i nie każdy lubi duże miasta

Gość gość
Kolbuc, możesz się podpisywać jako warszawianka, opolanka, nawet jako UFO, ale twoje posty rozpoznaje juz każdy.

18:06 akurat to nie moje wpisy chyba lepiej wiem od ciebie głupku