Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 na 10 ojców porzuca dzieci niepełnosprawne,po przeczytaniu tego inaczej patrzę

Polecane posty

Gość gość

po przeczytaniu tego inaczej patrzę na mojego lubego. Łatwo być miłym jak jesteśmy młodzi i zdrowi, ale statystycznie nie mam co się łudzić że akurat mój luby jest w tych nobliwych 20%. Dało mi to do myślenia czy kiedykolwiek zdecyduję się na dzieci i w ogóle nad naturą mężczyzn. Jak to jest mozliwe że najbliższa ci osoba kiedy grunt ci się pod nogami zawala po prostu odskakuje by się uratować, a ciebie zostawia w jeszcze większej rozpaczy. Smutne to

Gość gość
bo im zależy tylko na seksie to nie są mężczyźni ja nigdy bym nie zostawił kobiety samej z chorym dzieckiem/

Gość gość
podobnie w chorobie, moja kolezanka zachorowała nagle na raka, białaczke, swiezo po slubie 3 lata, ona w szpitalu a on sobie znalazl pocieszycielke gdy bylo z nia naprawde zle, dowiedzialam sie od kolegi-kolegi , powiedzialam jej gdy sie upewniłam , gdy juz wyzdrowiała, z obrzydzeniem na niego patrzylam :O

Gość gość
niech zdychają tępe szmaty i ich niedorobione bachory

Gość gość
gość dziś masz rację na to też są statystyki, ale amerykańskie, wklejam cytat: "Among study partic**ants, the divorce rate was 21 percent for seriously ill women and 3 percent for seriously ill men" czyli rozwody gdy kobieta chorowała na ciężką chorobę -21%; gdy mąż-3%. Obrzydza mnie to

Gość gość
to wina tabletek antykoncepcyjnych i wiadomo ze wiek sie liczy najlepiej urodzic dziecko w wieku 20-25 lat

Gość gość
20:24 ale bzdury wipisujesz, jestes z radia Maryja?

Gość gość
Nie z radia maryja tylko takie są fakty tabletki antykoncepcyjne przyczyniają się do urodzenia niepełnosprawnego dziecka.

Gość gość
Po drugie powodują też glejaka mózgu po długotrwałym braniu.

Gość gość
gość dziś świetoyebliwa Kaja Godek urodziła mając 25, i ma dziecko z zespołem downa. A wiek ojca wpływa na zwiekszone ryzyko chorób ze spektrum autyzmu i schizofrenii, wiec nie zwalaj na kobiety