Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leżenie pół naga z rozwalonymi girami na porodówce chyba nie jest fajne

Polecane posty

Gość gość

wszyscy c***atrzą na pipe i anus a jak się zesrasz to wyzywają cię

Gość Dający patrzec
A niech patrzy czego mam się wstydzić co

Gość gość
to leż sobie w ubraniu ze złaczonymi nogami :( Faktycznie podczas porodu najbardziej interesujesz się jak wygladasz :(

Gość gość
Usuwanie nowotworu z jelita grubego też do najprzyjemniejszych nie należy. Usuwanie zęba też. Takie życie. A jak robisz kupę to ładnie wyglądasz? Skad wiesz czy na stare lata ktos Ci tyłka nie bedzie musiał podcierać?

Gość gość
tak, cały szpital się zbiega i patrzy na twoją pipke, bo to pierwsza w ich życiu goła pipka :D

Gość gość
A jak chcesz rodzic w gaciach ? U ginekologa tez sie nie rozbierasz ? Do twojej wiadomosci oni maja twoja psioche gdzies

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam rodzić bez ojca dziecka i by nie był przy każdym badaniu ginekologicznym. To on ma dbać o mnie i dba ale jak ktoś ma ofermę nie męża to nie jest przy was ! Ostatnio zmarła po porodzie bo miał personel medyczny w d***e, a potem kanalje mówią że miała opiekę medyczną banda! ! Dlatego powinna być osoba bliska podczas badań i porodów a mamy prawo do obecności nawet w szpitalu! !

Gość Dający patrzec
Czego się wstydzisz ze ktoś naga Cię zobaczy ja się nie wstydzę mam 35lat nie mam piersi ale mój mąż mówi że ss akurat.Jestem chuda ale mój mąż mówi ze kocha mnie i nasze dzieci mamy dwóch synów .Rzadko się widujemy bo mąż pracuje gdzieś dalej ale pokazujemy się nago nie ważne jak wyglądam akceptuję siebie