Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zartzzycia

Moj chlopak mi oddaje jak go uderze

Polecane posty

Gość gość
To uważasz Autorko, że jak masz "tylko" 20 lat, to możesz bić chłopaka na żarty, używać wulgarnych wyrazów na publicznym forum, bo...nie jesteś dorosła? I dlatego Ci wolno?? Żenada, poziom poniżej mułu.

Gość gość
po cholere sie pytasz o opinie jak ciagle go tlumaczysz:D

Gość zartzzycia
Ja do nikogo obelgami nie zaczelam cisnac a hamowac jezyka w tym momencie tez nie musze skoro pojawiaja się takie komentarze które szczerze to nwm po co wgl ktos się tu produkuje..

Gość gość
ciekawe jakie chcesz te komentarze :D zeby ci przyklasnac i skakac z radosci jaki masz udany zwiazek?:D

Gość gość
Autorka to juz ma problem sama ze soba.:-)

Gość gość
i to duzy:D

Gość zartzzycia
Nie, dowiedzieć się czy babska reakcja mojego chlopaka jest normalna albo usprawiedliwiona i czy takie traktowanie tez jest normalne bo np ja sb nie wyobrazam zebym mu cos takiego powiedziala to jak "gdyby zabijanie bylo legalne to dawno bym Cię z***bala"

Gość gość
14:53 A mozesz tak bardziej po polsku te swoje swawolne mysli opisac?:-)

Gość gość
Ja na jego miejscu dawno kopnelabym Cię w tylną część ciała. Dziewczyno lecz się! !! Patologia z Ciebie wychodzi na kilometr:-(

Gość zartzzycia
Moje pytanie jest jasno zadane komentarz wyżej.

Gość gość
jego zachowanie nie jest normalne i bedzie coraz gorsze

Gość gość
Autorko wydaje mi się ze jak ty go bijesz w żartach a on ci oddaje to ani jego zachowanie ani twoje nie jes normalne. Weź ty z nim zerwij i poszukaj sobie faceta do związku femdom bo po przeczytaniu postu stwierdzam że taki byś chciała mieć a z tym gościem teraz bijecie się na żarty za chwile będzie dziecko potem bicie na prawde a za 5-10lat się z nim rozstaniesz i zostaniesz z dzieckiem i masą siniaków a nie jest to potrzebne ani tobie ani jemu

Gość gość
Jaka patola ćwierćmózgów hahahahahahahahah prawdziwy sebix i karyna. Obijcie sobie mordy w takim stopniu, że zdechniecie. "Bicie dla zabawy", dziecko jak ty masz 20 lat to ja startuję na księdza. Dwa śmiecie siebie warte.

Gość gość
O kurfa chora psychicznie babochłopka, wystarczy przeczytać jej komentarze. Patologia.

Gość zartzzycia
Dobrze, myslalam ze da się jednak odpowiedziec na jedno glupie pytanie a tak na prawdę to moze z 2 osoby mnie zrozumialy i nie chodzi mi o zrwyanie nie wiecie pewnych rzeczy i dlatego to mi mowicie że ze mnie patologia wychodzi. Bo tak zapewne jak wiele osób teraz nie bylo kolorowo i mój chłopak tez nie mial ale mimo wszystko staram się nie wspominac tamtycg rzeczy i omijac je szerokim lukiem szkoda ze moj luby nie wyznaje takich zasad bo w ciagu tych 2 lat się duzo dzialo i nawet na palcach bym nie zliczyla ile mialam prawo zerwac ale tego nie zrobilam bo go kocham to jyz nie byly blahostki typu "bo on się obrazil" ale traktowanie jak przedmiot nie jest fair duzo w nim zmienilam na o wiele lepsze bo np panuje juz na tyle nad nerwami ze nie wyrzuca mnie z domu to byla patologia ale los chciał ze mimo to nie zerwalismy a mialam takie postanowienia mie raz bo tak czlowieka się nie traktuje właśnie dzięki mnie zaczyna panowac nad nerwami swoim charakterkiem humorami itd chcialam tylko spytac czy facet który chce sie wyżyć na swojej dziewczynie oddac i widac jaka wtedy mu to radość sprawia specjalnie a ja znowu zaznaczam ze NIGDY BYM MU SPECJALNIE KRZYWDY NIE ZROBIŁA jest normalne czy tylko juz przesadzam i takie traktowanie i reakcja jest na miejscu ale w sumie to juz nie chce wiecej rad. P*****le takie coś xd

Gość zartzzycia
Dziecko to ty chyba jeszcze nie wyszedles z gimby, jestem rocznik 97 czy Ci się podoba to czy nie ;)

Gość gość
Dziecko do psychiatry i ty i on, albo złapcie za noże i pozabijajcie sie patologio!!!!

Gość gość
15:28 Moze i rocznik 97,ale umysl i pisanie zdan na poziomie 15-latki.:-) Takze nie masz czym szczycic sie.Chociaz niektore 15-tki sa bardziej inteligentne.