Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krzywa twarz Magdy Gessler

Polecane posty

Gość gość

Czy Was też iryutje krzywa twarz Pani Gessler która wygląda jak koślawy trol i mimo tego że ma możliwości nic z tym nie robi skupiając się na odgrywaniu roli wielkiej ikony gotowania.

Gość gość
wydaje mi się właśnie, że coś z tym robi i jest tylko gorzej. A w reklamie play przechodzi samą siebie, telewizor mi pęka, jak to emitują.

Gość gość
no w tej reklamie to faktycznie wykrzywia buzie tak że aż to jest nieestetycznie :/ i pomyśleć że jej za to płacą :D Mi nie podoba sie jej zachowanie w kuchennych rewolucjach niszczy przedmioty i obraza ludzi z jakiej paki?!

Gość gość
Mnie u niej najbardziej rozwala :D jak przy tej swojej słoniowej "figurze" i nogach hak hipopatam zakłada te krótkie sukieneczki jak dla 4-latki, z falbankami i kokardkami. A potem jeszcze przekrzywia nogę w koanie do środka myśląc chyba że to takie fikuśne i doda jej lekkości :D

Gość gość
Musi zakładać na siebie dużo materiału, żeby tuszowało jej cielsko :o

Gość gość
Wiecie co mnie najbardziej wkurza. To że nie ma szacunku to jedzenia, te jej zrzucanie jedzenia ze stołu i wyrzucanie całych potraw do kosza. Widać po niej dosłownie! i w przenośni, że głodu nigdy nie zaznała, bo tak by jedzenia nie traktowała. A szczytem było jak chleb zrzuciła na podłogę i zostawiał.

Gość gość
wygląda jak dzidzia piernik i kręci buzią jak mówi jak krowa przy przegryzaniu trawy. Do każdego sie czepia że w kuchni trzeba mieć przykryte włosy a sama z tą treską lata i trzepie tym.

Gość gość
A ja uważam, że ma ładną twarz i wygląda rewelacyjnie jak na swój wiek. Podoba mi się też to że ma swój oryginalny styl i często nosi naprawdę ciekawe ciuszki. Natomiast nie lubię jej wulgarności, nieopanowanego niekiedy języka i obrażania ludzi oraz jak już ktoś wyżej napisał rzucania jedzeniem. Zdaję sobie jednak sprawę że to może być reżyserowane i niekoniecznie ta kobieta zachowuje się w ten sposób w życiu prywatnym.