Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I ZACZĘŁO SIĘ. SADŁO WYLEWAJĄCE SIĘ Z LEGINSOW.

Polecane posty

Gość gość
Zazdroscisz

Gość gość
A kogo normalnego to obchodzi...

Gość gość
13:11 choc nie jestem autorką, to prosze cię, z łaskki swojej świeć tym zasadlonym zadem swojemu chłopu w chałupie, zamiast na ulicy tłustym pod/piź/dziem świecić. swoją drogą twoj buhaj to jakiś dewiant

Gość gość
autorko uscislij z laski swojej po kim jezdzisz. Od ilu kg przy wzroscie 168 cm zaczyna sie gruba baba? :/ Ja jestem szczupla ale tylek i uda mam wieksze jak J.Lo swego czasu i moj facet zawsze mnie na legginsy namawial, mimo ze ja nosilam spodnie z prosta nogawka by ukryc uda. On ciagle mnie namawial na rurki lub legginsy. Ja mam 169 cm i 58 kg :)P

Gość gość
Grube noszą leginsy bo nic innego nie ma w ich rozmiarze taka prawda. Większość fajnych ciuchów kończy się na rozmiarze 42. One potrzebują 46-52. Nie wszystkie sklepy mają takie rozmiarówki, osiedlowe sklepiki zwłaszcza.

Gość gość
Gość z 11:31 A jak ma się ubrać ciężarna? Jestem w 9 miesiącu i tylko w leginsach jest mi wygodnie i muszę ubrać tunike bo przecież w thirt będę miała goły brzuch, czasami trzeba pomyśleć zanim się coś powie A jeśli chodzi o pulchne panie to każdy ma swoje zdanie jedni mówią że w dzinsach wyglądają grubiej a w leginsach tlusto to chyba ma chodzić w samych majtkach Czasem te grube wyglądają korzystniej niż te chude tyczki

Gość gość
W Internecie to zawsze 20kg nadwagi ma wygladac lepiej od szczuplej, szkoda, ze na ulicy jakos to zaklinanie rzeczywistosci nie działa. Nawet skrajny kosciotrup wyglada po prostu jak chudy chlopczyk, za to wylewajace sie i trzesace sadlo jest obrzydliwe zwyczajnie

Gość gość
13:57 no jesli jesteś tak upośledzona umysłowo ze nie widzisz innej opcji ubioru w ciąży to żal mi cię. Nie jestem autorką tamtego posta ale też byłam w ciąży i nigdy nie miałam żadnej tuniki i leginsów. Wiec jak widać istnieją też inne stroje tylko trzeba chcieć się ładnie ubrać a nie jak lump

Gość gość
A ja mam chudy tylek i chude nogi i nie noszę leginsów bo wyglądam w nich też beznadziejnie. Nie ważne czy gruba czy chuda raczej chodzi o figurę i proporcje. W leginsach wygląda dobrze tylko wysportowany sylwetka z okrągła kształtna pupa i umięśnionymi nogami

Gość gość
Autoreczko.. szczesliwy zgrabniaczku , zadowolony ze swojego wygladu.. Naprawde wszystko z toba ok ? :D P.S. Myslisz , ze kogokolwiek obchodzi twoje zdanie ? Serio ? :D

Gość gość
Myślę, że tak. A ciebie juz chyba w szczególności, inaczej nie weszła byś się tu wypowiedzieć :D

Gość gość
Ja jestem w siódmym miesiącu i noszę spodnie ciążowe. Leginsy ubieralam zawsze albo na jogging, albo na rower. Ale niespecjalnie przeszkadza mi gdy ktoś je nosi-gruby, chudy czy średni.

Gość gość
To ja się wypowiem bez obrażania kogokolwiek. Jestem facetem i tak jak było napisane wyżej, wysportowane ciało całkiem fajnie może wyglądać w leginsach. Oczywiście leginsy nie nadają się jako ubranie do pracy. I tak to prawda nadwaga, albo duża nadwaga (czyt. otyłość) wygląda makabrycznie w tym ciuchu. Nie, żeby mnie obchodziło życie innych, ale z punktu widzenia zwykłej estetyczności wygląda to tragicznie. Są osoby szczupłe, normalnej budowy czy też z kg dodatkowymi i przydałoby się mieć choć odrobinę smaku i gustu gdy się w coś ubieramy. Nie każdego stać na drogie ciuchy, ja to rozumiem, ale przecież można też ubrać się tanio i choć trochę przyzwoicie. :-)

Gość gość
ale przecież można też ubrać się tanio i choć trochę przyzwoicie. usmiech.gif vvvvvvvvvvvv ja prdl jaki zyeb genetyczny

Gość gość
Chyba autorko wiem o czym piszesz. Miałam dziś wątpliwą przyjemność spotkać taki okaz w mieście. Weszła do pepco, pewnie po nowy egzemplarz bo te, które miała na d.u.p.i..e były rozciągnięte do granic możliwości. Cud, ze nie pękły na szwie. A wiecie co najgorsze? Że przez czarne przebijał się cellulit...omg:O

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Mnie nie interesuje kto jak się ubiera, dopóki nie muszę oglądać jego gołego tyłka (!!) A już kilka razy zdarzyło mi się spotkać grubą laskę w za małych legginsach , wiadomo że legginsy się rozciągają i nawet grubas wejdzie w rozmiar 36 - tylko że wtedy materiał prześwituje na tyłku i wszystko widać.

Gość gość
ja też, jak widzę, te młode upasione świnki, jak przed odstawą na targ w tych obcisłych leginsach to aż zygać się chce, ja pieprze, żadnego samokrytycyzmu,

Gość gość
Tylko wiocha wyslepia sie na ludzi na ulicy, dziwi sie wszystkiemu i komentuje. Widać nie jeżdzicie po swiecie, gdzie mozna sobie nawet pawie pióra w te leginsy wsadzic i nikogo to nie rusza :)

Gość gość
jak nie mają nic innego to epatują na ulicy :O grubą du/pą ...