Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka podczas ślubu była dziewicą, ojciec prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

zrobili mnie 2 miesiace po ślubie w wakacje, tak jak Bóg przykazał, nie to co teraz...same ścierwa i patologia bez godności i honoru, tylko pisdą myslą i fiutem, zepsuci ludzie

Gość gość
Moja babcia była dziewicą przed ślubem i po!

Gość gość
eee znam sporo par ze starszego pokolenia co ciachu prachu robili po ślubie i takich co robili jeszcze przed, każdy wybiera to co lubi, nie mnie to oceniać, to sprawa danej pary

Gość gość
e tam, moi nie byli tacy święci. Zanim się dopadli na jakiejś imprezie studenckiej, trochę płci przeciwnej przewinęło się przez ich, nazwijmy to ramiona? W obu przypadkach. Normalnie, taka z/a/j/e/b/i/s/t/a para, że tylko pozazdrościć. Mnie się dorobili 2 lata po ślubie, a za 3 następne brata. Ojciec w życiu by matki nie zdradził, lepiej żeby mu odpadł, tak mówił. Kocha ją, ceni i szanuje, a ona jego też ☺

Gość gość
Ooo,znow podpucha o dziewicach na kolejnym temacie.

Gość gość
W d/u/p/i/e mam dziewice, tak samo i prawiczków. Jasne, że ofiary losu powinny się dobierać parami. Najwyżej zadzwoni w noc poślubną do kumpla z pytaniem jak to się robi :-)

Gość gość
A samochód bez jazdy próbnej byś kupił? Nie lepiej to kogoś przetestować czy pasujecie do siebie. Ja nie mówię, żeby zawsze, wszędzie i z każdym, bo to dobre się czymś zarazić w końcu, prędzej niż znaleźć miłość. Jest miłość, jakiś związek jest seks. Każdy tak robi i myśli głową, żeby się nie wpakować w niechciane ciąże. Jak nie ogarniają antykoncepcji to lepiej się faktycznie seksić po ślubie

Gość gość
Moja żona nie była dziewicą, ale też nie miała doświadczenia w tych sprawach. Ze mną było podobnie. Przeżyliśmy razem 37 lat i nie wiem czy bym swoje życie na inne zamienił. Myślę że za wiele się myśli o seksie. Seks jest ważny, ale dopiero jak seks i pełna kasa dopiero sukces jest.

Gość gość
Ma ktoś ochotę na przygode z laseczką zza wschodniej granicy? Jestem gorąca Nadia tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://zboczone.co.pl/ Zadzwoń i poznajmy się:)