Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest koke?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Magdalena jest wysportowana, ćwiczy, dużo spaceruje po górach, ma kondycję, a nie jak Want spasiona i zasapana lapka.gif X Bo się w końcu wkurffię i pokażę twojego jpga Madzik. Przestań stara szloro, wielki klocu o męskim pysku dokuczać Want.

Gość gość
Oni robiar z siebie adonisów :D potem jest rozczarowanie :O

Gość gość
kamila to beczka smalcu z wielką rozklapichą, zimny ma jej tzipę :O

Gość gość
Kamila aka Want aka Czerwony kapturek aka Psotka miała urodziny, mąż czekał z tortem, ta się piertoliła na stole w biurze z jego kolegą :D

Gość gość
Na nią ktoś chociaż czekał na ciebie nikt Madzik . Absolutnie nikt. Dlatego ulewasz tu non stop swoje frustracje a to w stosunku do tutejszych facetów a to kobiet. Tak jak inni radzę. Psychiatra.

Gość gość
jeżeli magda, koke, want i awaria będą mieli nadal hejt polecą foty od zimnego po smofa, muchę, ciekawską, samansare, ina i naja.

Gość gość
gość dziś Na nią ktoś chociaż czekał na ciebie nikt Madzik . Absolutnie nikt. Dlatego ulewasz tu non stop swoje frustracje a to w stosunku do tutejszych facetów a to kobiet. Tak jak inni radzę. Psychiatra. 888 z kim ty rozmawiasz wylogowana szmato?

Gość gość
21.53 Na pewno trzesą się ze strachu:D

Gość gość
powiedziała wylogowana 888 szmata

Gość gość
Nie wiem co złego widzicie w tym, żeby facet miał fantazję o innych k****ach. Jestem kobietą i marzę o innych kobietach i o kilku mężczyznach. Trudno zaakceptować, że system nakazuje nam inne zachowania niż mamy w naturze? Do kościółka grzecznie chodzisz? Nie widzisz, że jest to stworzone po to, żeby mieć nad ludkami kontrolę?? Wmówiono i wmanipulowano nas w monogamię- co jest całkowicie niezgodne z naturą ssaków. Nie bronię absolutnie nikogo. Nie znam tu Was, udzielam się sporadycznie, zazwyczaj tylko czytam. Powiewa mi czystą hipokryzją.

Gość gość
22.01 Tak samo myślę, nie rozumiem skąd hejt na kogoś tylko dlatego że jest biseksem. Hejt raczej powinien iść w stronę kogoś kto zdradza te tak intymne tajemnice i fantazje, powierzone w dobrej wierze.

Gość gość
O. Mi się też dostało za niewinność... Nie za bardzo wiem dlaczego. Nie mam z tym gównem nic wspólnego.

Gość gość
Kobieto nie powinno się ujawniać szczegółów in public. Co było na priv - niech tam zostanie. Myślisz, że jak zaczniesz ujawniać pewne rzeczy to komuś zaszkodzisz? Nie wydaje mi się.

Gość gość
widzę ze zapomniany i obsikany lubi o sobie przypominać bo tylko forume mial i na forume bylo na niego parcie jak na stolca w kibelu

Gość gość
Magdalenie to możecie naskoczyć hejterskie gowienka, ona jest przynajmniej porządna, a nie taka urwa jak Kamila albo biseks Adam 🖐️

Gość gość
Porządna z konieczności, bo nikt jej nie chciał🖐️

Gość gość
Ciekawe kto chciałby przypominać o sobie w takim niefajnym kontekście. Brednie jakieś i androny klepiesz hejterko.

Gość gość
Magda porządna?A czy to nie ona namówiła Wolfa żeby tak strasznie potraktował Czytaczkę? Nie ona hejtowała niemiłosiernie Słodko Winną? Nie ona uważając że Nieogryzek nakręca na nią hejt namówiła Wilka żeby zwyzwał rodziców i dziadków Olki od zer? Nie ona uczepiła się Imperium, cały czas n*******lając o Sopocie,wąskiej wardze i Władcy lalek. Ludzie, mało wiecie. Tej osobie trzeba pomóc, nie bronić.

Gość gość
Nieprawda że Madzi nikt nie chciał, było kilku co z nią flirtowało, tylko Magda była porządna, tylko delikatny flirt, a nie pokazywanie ci'py na mailu, tak jak Want.

Gość gość
Tak, Magda jest porządną kobietą i to nie ulega żadnej wątpliwości. Nie jest ero-kurfą jak SW, Imperium i Want.

Gość gość
Nie p*****l o flirtach na forum. Każdemu wbijala sie na priw , a potem mscila sie gdy faceci zawsze wybierali inne.

Gość gość
Tak, hejtowała sw, Nieogryzka, Imp i Want. Między innymi.

Gość gość
Nikomu się nie wbijała na maila, Magda była ok. Już nie kłam na nią!

Gość gość
Wilk

Gość gość
Magdalena jest bardzo w porządku kobietą. Nie puszcza się!

Gość gość
Kto kogo poprosił o majla? Magda Koke czy Koke Magdę? Pamiętam że Magda go poprosiła pierwsza o dane na priv, na którymś ztopów: tak samo z Nowym, z Władcą, z Sunny Day czy Słodko Winną.

Gość gość
Była bardzo nie-o.k.

Gość gość
Koke jest biseksualny :(

Gość gość
Pisała chyba do każdej osoby z forum, do której zdobyla kontakt. Intrygowala. Próbowała zdobyć faceta.

Gość gość
Koke to onan