Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 165 cm i ważę 46 kg

Polecane posty

Gość gość

Mam 165 cm i ważę 46 kg. Jestem osobą dosyć naturalnie szczupłą i wcale nie mam jakiś ,,wychudzonych wymiarów". 83x58x83 i w udach 46 cm. Uważacie, że koniecznie muszę przytyć? Sporo osób wytyka mi, że jestem za chuda.

Gość gość
83 w biodrach?! To tak, jesteś za chuda.

Gość gość
Jeśli w Twojej rodzinie to występuje, może być to genetyczna przypadłość. Może po prostu masz tak dobrą przemianę materii.. taka Twoja może uroda? Mogłabyś też zbadać tarczycę. A może jeszcze przytyjesz, bo jeszcze dojrzewasz?

Gość gość
Spora niedowaga, masz wagę jak karlica 155 cm.

Gość gość
Miałam badaną tarczycę. Nic mi nie jest pod tym kątem. Dojrzewanie też mi się już raczej skończyło, brakuje mi ledwo 2 lat do 30-stki, więc raczej nie jest to kwestia szybkiej przemiany materii podczas dojrzewania.

Gość gość
Pokaz fotkę najlepiej jak to wygląda, bo wymiary wymiarami a u każdego inaczej to może być

Gość gość
To wygląda na to ze przy mnie jesteś grubasem,ja mam176cm i 45kg.

Gość gość
Fotke wrzuć, bo gadac to kazdy moze autorko

Gość gość
Jakbym o sobie czytała, przez kilka lat: 164cm/45kg nawet wymiary bardzo podobne. Reakcje innych na mnie - chuda! anoreksja! A ja tak tego nie odbierałam, wydawało mi się, że wyglądam normalnie. Potem przytyłam kilka kilo i czułam się grubo. Teraz ważę 54kg i wszyscy mówią, że nareszcie dobrze wyglądam, a do mnie dotarło jaka wtedy byłam chuda. Szczególnie jak patrze na swoje ubrania z tamtych lat, albo zdjecia gdzie kości i zebra wystawały aż brzydko.

Gość gość
Wcale nic ci nie dolega poprostu jesteś drobnej kości moja ma 168 cm i waży 49 teraz przez zimę przypał a na 52 i ma taką fałdkę na brzuchu ale w lato rower dużo czasu nad wodą i zawsze poniżej 50 waży a tak to ci mowią wieloryby że 60 kg przy 165 to wporządku żenada

Gość gość
wieloryby że 60 kg przy 165 to wporządku XXX 60 kg, to wieloryb? :)

Gość gość
Jest jeszcze jedna ważna sprawa, kwestia czy te np. 46kg to skóra i kości, czy mięśnie, czy tłuszcz i jaki wiek? Bo inaczej będzie wyglądać 13 latka z takimi cyferkami, a inaczej ktoś kto biega maratony itd. Każdy wynik jest kwestią indywidualną i też genetyczną, o ile nie jakaś choroba.

Gość gość
Dla tego domagamy się zdjęć :)

Gość gość
myślę, że nie jesteś tak przerażająco chuda. Chyba, że kiedyś ważyłaś więcej, to już byłby jakiś zły znak, objaw

Gość gość
A może nie wieloryb przy tym zwroście kolega przy 172 cm waży 65 tylko że prawie zero tłuszczu ale w miarę umięśniony a kobieta z taką wagą to morśfin nic więcej gruba dupa i zero wcięcia w talii żenada ale zawsze taka napisze na portalu że ma normalną budowę takiemu Cześkowi z wygwizdowa to będzie pasować dużo dzieci mu narodzi

Gość gość
Dużo wazysz jak na ten wzrost...

Gość gość
Ja jestem facetem lat 29 wzrost 175 waga 64 i mam brzuch