Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dzisiaj naprawde trzeba facetowi dac na dzien dobry zeby w ogole rozwazal

Polecane posty

Gość gość

Czy dzisiaj naprawde trzeba facetowi dac na dzien dobry zeby w ogole rozwazal zwiazek? No i byc w wieku max 25 lat?

Gość gość
Yyyy nie? Nie każdy jak to określiłas facet jest takim malym k****arzem którego tylko seks zachęci do czegokolwiek więcej.

Gość gość
a ja mam wrazenie, ze coraz wiecej takich jest, czy to starszych czy mlodszych. wiecie jakei to stresujace, ze na spotkaniu sie zastanawiacie "czy juz, czy to dzis powinnam, bo jak nie to mnie rzuci?" Nawet jak sie czyta kafe to miesiac bez to juz jest strata czasu dla nich

Gość gość
tzn co w tym zlego? I co jestes juz po 30stce i z czym chces zczekac

Gość gość
nie trzeba widać w jakich gustujesz zmień towarzystwo jest wiele mężczyzn którzy nie napierają na seks i dla nich najważniejsza jest miłość.

Gość gość
Tak, jeśli interesujesz się k****arzami.

Gość gość
nie trzeba, a nawet nie powinno się ale co do drugiego warunku niestety tak jest, faceci kochają młode dziewczyny i tylko z taką myślą o związku, starszymi jak się zainteresują to tylko na przygodny seks

Gość gość
twoja wina nie kręć się wśród *****czy jakbyś dała to na drugi dzień byś nie widziała już faceta

Gość gość
gość dziś tzn co w tym zlego? I co jestes juz po 30stce i z czym chces zczekac xxxxxxxxxxxxx nie wiem, jestem nieprzystosowana do tego swiata po prostu, albo potrzeb brak, nie umiem tak szybko. sama jestem sobie winna

Gość gość
Widzicie... to co powinno byc normalne jest nienormalne... nawet jesli jestes po 30ce to znajdziesz kogos

Gość gość
Powinna czekać kilka miesięcy na seks, a nie od razu wskakiwać do łóżka autorko dla twojej wiadomości interesują mnie starsze i nie szukam tylko seksu chce poważnego związku.

Gość gość
jesteś normalna jak czekasz z seksem i dobrze świadczy o tobie

Gość gość
To ja nie wiem gdzie autorko szukasz jest tyle wartościowych mężczyzn, a ty się umawiasz tylko z tymi *****czami.

Gość gość
na dzien dobry nie ale 2ga trzecia randka juz tak, a wy czekacie kila mcy hahahahahaha I oto cala teria dlaczego jestescie same... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina

Gość gość
Na 2 czy 3 to chodza puszczalskie facetowi, który zależy na kobiecie poczeka z seksem tyle ile będzie trzeba. Po prostu nie trafiłaś na odpowiedniego faceta nigdy nie zaczynaj znajomości od seksu.

Gość gość
wartosciowy mezczyzna do 30rz ma conajmniej 10-15 partnerek seksualnych to minimum

Gość gość
gość dziś zamknij się *****czu tak tylko robią puste idiotki

Gość gość
wartościowy człowiek to prawiczek

Gość gość
TAAAK? tylko dlaczemu kobiety tak gardza prawiczkami i zadan nie chce takiego na meza? Nawet dizewica smieje sie i pluja na prawika? Ha? Bo to wbrew zyciu i nauce

Gość gość
kobiety nie gardzą prawiczką moga jedynie pustaki gardzić w podświadomie kobiety chcą prawiczka do związku nie chcą być kolejną panną do seksu. Rozmawiałem z wieloma i powiem mało która by gardziłą prawiczek wręcz przeciwnie są zachwycone, wniebowzięte, że trafiły na czystego z takim mężczyzną związek będzie długi i trwały.

Gość gość
kobiety nie chcą używanych nieprawiczków

Gość gość
taaaa nauka mowi co innego. Kobieta podswiadomie czuje sile i moc w facecie doswiadczonym nei chce fajtlapy w lozku co ci;;py nie widzial na oczy

Gość gość
nauka mówi że kobiety pragną prawiczków nie chcą być 20 panną

Gość gość
nie pytamy prawickow tylko kobiety neich one muwia

Gość gość
nie chcą doświadczonego bo tacy najcześciej zdradzają przy jednej pipie nie wytrzyma do końca życia

Gość gość
pytałem się swego czasu multum kobiet żadna nie robiła problemu nie mówię tutaj o gówniara tylko o dojrzałych kobietach.

Gość gość
ale ty nie jestes kobieta wiec nie fantazjuj

Gość gość
prawiki to tchórze i nieudacznicy, ich życie jest pełne niepowodzeń, nie tylko z kobietami. Dlaczego kobieta miałaby wiązać się z mameją, który wszystkiego się boi, nic mu w życiu nie wychodzi, ciągle się nad sobą użala. Prawik nie jest prawikiem, bo wyznaje takie wartości, po prostu żadna kobieta mu nie dała. Po prostu "brak sposobności i ochoty przyczyną niejednej cnoty".

Gość gość
Tutaj były wpisy na kafeterii na ten temat wiele chciało prawiczka nie przechodzonego *****cza.

Gość gość
dokladnie wszercie glos kobiet :D